Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Karlatornet Göteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Karlatornet

Göteborg,  Sverige Öppnar 1 september 2024

I september 2024 slår Clarion Hotel Karlatornet upp portarna på Lindholmen och blir en mötesplats för såväl göteborgare som affärsresenärer. I hotellet, som ligger intill Sveriges högsta byggnad, Karlatornet, hittar du restaurang, bar och spa. Välkommen!

Clarion Hotel® Karlatornet 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel® Karlatornet är mer än bara  hotell; det är en dynamisk mötesplats där nya strategier smids och nätverk skapas. För lokalborna erbjuder hotellet en gemensam plats att arbeta, träffas och koppla av. Det är en plats där lokal charm möter global affärsverksamhet, och där varje besökare blir en del av Lindholmens unika gemenskap.

Möjligen är det platsens puls, i kvarterens DNA, som gör Clarion Hotel Karlatornet till det perfekta valet för affärsresenärer och mötesentusiaster. Här möts högt och lågt, formellt och avslappnat, allt inom ramarna av en inspirerande och välkomnande atmosfär – precis vad man behöver för att lyckas med sina affärsmål på Lindholmen.

Hotellrum – utsikt både mot och från Karlatornet

Hotellet ligger intill Sveriges högsta byggnad, Karlatornet. I en byggnad med 15 våningar hittar man 300 designade hotellrum. För extra guldkant huserar hotellet våning 58 i Karlatornet med vackra och häpnadsväckande sviter och superiorrum.

Restaurang och bar

Välkommen in till kvartershänget med extra allt. Avnjut en härlig middag på NÒR som hittas på entréplan. Restaurangen är ett modernt brasserie som hyllar nordisk kokkonst med ett stadigt ben i Europa. Här kombineras lokala råvaror med traditionella rätter med centraleuropeiska smaker. Räkna med en härlig igenkänning, fast med en twist. I Living Room Bar skapas cocktails av yttersta hantverk, en perfekt plats för att både börja och avsluta kvällen.

Höjder av möten - för mötesentusiaster

Här hittar man 15 state-of-art mötesrum med en flexibilitet att skräddarsy era behov. Vi har även en bankettsal för upp till 400 personer som passar perfekt för stora konferenser eller en ståtlig bankettmiddag.

Lindholmen

Lindholmen är ett dynamiskt affärsområde i Göteborg, som sträcker sig längs med älven. Bland företagen hittar man innovativa bolag som fokuserar på bland annat på tech, forsknings- och utbildningsinstitutioner.

Spa och välbefinnande

Unna dig en avkopplande stund på hotellets cityspa Elements Spa Göteborg. Här finns en varm loungepool med en härlig relax, IR-bastu och ångbastu för dig att ladda batterierna inför arbetsdagen eller för en mysig stund på helgen. I anslutning hittar du även hotellets gym.

Om Karlatornet

Karlatornet är Nordens högsta byggnad och har blivit ett ståtligt landmärke i Göteborg med sina 246 meter. På de 74 våningarna hittar man en skybar, 611 lägenheter, kontor och hotellets sviter. Skidmore, Owings & Merrill har ritat Karlatornet, de ligger också bakom världens högsta och mest spektakulära byggnader, t.ex. Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York. De har skapat ett namn internationellt och har vunnit flertal prestigefyllda priser.

Kontakt

  • Cassiopejagatan 14 417 55 Göteborg , Sverige

Vanliga frågor

Hitta till hotellet

Buss

Närmaste busshållsplats är Lindholmen ca 300 meter från hotellet. Till Lindholmskajen är det ca 500 meter och där går båtar till Skeppsbron.

Göteborg Centralstation

Hotellet ligger ca 3 km från Göteborg Centralstation – härifrån har du många olika möjligheter att ta dig till hotellet med kollektivtrafik.

Från Landvetter

Flygbuss till Göteborg Centralstation, tar ca 30 minuter. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel Karlatornet

Antal hotellrum

300 rum

Antal konferanslokaler

15

Avstånd till lokaltrafik

Närmaste busshållplats är Lindholmsallén, ca 300 meter från hotellet.
Till Lindholmskajen är det ca 500 meter, därifrån går båten till Skeppsbron.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.