Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Spapaket för två, från 995 kr/person

Längtar du efter något utöver det vanliga? Boka och njut av en rofylld vistelse med hotellrum och spaentré inbakat i ett och samma pris.

Hotellövernattning och spa till paketpris

Med spa på hotellet du bor på behöver du inte göra planer för din vistelse. Varva ner och låt avkopplingen i spat bli den stora upplevelsen!

Nu kan du boka hotellövernattning, frukost och spaentré till ett paketpris från endast 995 kr per person. Väljer du pulserande Clarion Hotel® Post och Skönhetsfabriken eller nyöppnade Clarion Hotel® Draken och Obie Spa?

Psst, du vet väl att storslagna Clarion Hotel® Karlatornet öppnar den 1 september? Boka det redan nu och bli bland de första att sova i deras sängar och koppla av i deras spa!

Efter att du har bokat ditt paket skickas ett mejl ut till dig inom 48 timmar, där du bokar din spatid via länk. Om du har bokat Clarion Hotel® Karlatornet får du mejlet i augusti. Observera att vissa tider kan vara fullbokade.

Det här ingår i paketet:

  • Hotellövernattning
  • Frukost
  • Entré till spa
  • Lån av badrock, handduk och tofflor
Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal paket i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. I paketet ingår entré till hotellets spa, önskas behandling bokas detta separat genom att ta kontakt med hotellet. Din bokning kan avbokas fram till 48 timmar innan ankomstdagen. Frukost ingår på alla hotell.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.