MedlemskapMina bokningarKundservice
Warm pool in a green light at Obie Spa at Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Clarion Hotel® Draken

En unik nordisk spaupplevelse på Obie Spa i Göteborg

Boka nu

Låt dig förföras av det nordiska klimatets lustfyllda dramatik. Välkommen till Obie Spa – en plats där dina vardagskrämpor blir till ånga.

Ett urbant och nordiskt spa

Välkommen in till ett urbant spa i Drakens anda – som med sin grund i den nordiska kulturen bjuder på minimalistiska, mörka och råa material tillsammans med elementen eld (värme, ljus) och vatten (kyla, reflektioner) gör din kropp och själ ett med naturen. Slappna av. Unna dig en massage eller en ansiktsbehandling. Låt ljuset, vattnet, ångan, svalkan och värmen omfamna dig och förvandlar din ansträngning till en gnista som lyser upp din närvaro och gör dig medveten – allt på Obie Spa i Göteborg.

Avslappning på Clarion Hotel Draken

Ta din tid och möt din egen reflektion på Obie Spa. Med tre varma källor, upplevelseduschar, relaxrum och olika bastuupplevelser blir det en nordisk spaupplevelse som följer med dig en lång tid framöver. Det är vid Järntorget i Göteborg som du hittar Obie Spa, mer specifikt på Clarion Hotel® Draken. Hotellet är en mötesplats som erbjuder många olika upplevelser. Varför inte kombinera ditt spabesök med en god middag och en läcker drink på våning 33 med utsikt över hela Göteborg? För att sen avsluta kvällen i en skön hotellsäng!

Öppettider

Obie Spa öppnar 10 februari 2024

Alla dagar: 08:00 - 22:30

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.