Medlemskap
Ett svagt upplyst rum med uppvärmda pooler på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.

Clarion Hotel® Draken

En unik nordisk spaupplevelse på Obie Spa i Göteborg

Boka nu

Låt dig förföras av det nordiska klimatets lustfyllda dramatik. Välkommen till Obie Spa – en plats där dina vardagskrämpor blir till ånga.

Ett urbant och nordiskt spa

Välkommen in till ett urbant spa i Drakens anda – som med sin grund i den nordiska kulturen bjuder på minimalistiska, mörka och råa material tillsammans med elementen eld (värme, ljus) och vatten (kyla, reflektioner) gör din kropp och själ ett med naturen. Slappna av. Unna dig en massage eller en ansiktsbehandling. Låt ljuset, vattnet, ångan, svalkan och värmen omfamna dig och förvandlar din ansträngning till en gnista som lyser upp din närvaro och gör dig medveten – allt på Obie Spa i Göteborg.

Avslappning på Clarion Hotel Draken

Ta din tid och möt din egen reflektion på Obie Spa. Med tre varma källor, upplevelseduschar, relaxrum och olika bastuupplevelser blir det en nordisk spaupplevelse som följer med dig en lång tid framöver. Det är vid Järntorget i Göteborg som du hittar Obie Spa, mer specifikt på Clarion Hotel® Draken. Hotellet är en mötesplats som erbjuder många olika upplevelser. Varför inte kombinera ditt spabesök med en god middag och en läcker drink på våning 33 med utsikt över hela Göteborg? För att sen avsluta kvällen i en skön hotellsäng!

Clarion Hotel® Draken

Person plockar frukt och snacks i Obie Spa på Clarion Hotel Draken.Man i bastun på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.A room with large ice cubes at Obie Spa at Clarion Hotel Draken in Gothenburg, Sweden.Avslappningsavdelning med sköna fåtöljer på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.Relaxavdelningen på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag

  10:30 - 20:30

 • Tisdag - Lördag

  10:30 - 22:30

 • Söndag

  10:30 - 20:30

Kontakt

 • locationPinAdress
  Olof Palmes plats 2, 413 04 Göteborg
 • emailContactE-post
  info@obiespa.se
 • calendarBokning
  Boka nu