MedlemskapMina bokningarKundservice
Massage på Skönhetsfabriken i Göteborg.

Skönhetsfabriken – spabehandlingar i Göteborg city

Boka nu

Investera i dig själv och besök Skönhetsfabriken på Clarion Hotel® Post i centrala Göteborg. Här hittar du behandlingar, tjänster och produkter under ett och samma tak som är anpassade efter både ditt yttre och inre. Här finns en härlig spa- och relaxavdelning med pool, bastu och isdusch.

Allt för ditt yttre och inre

Kombinera ditt besök i Göteborg med en dag på The Treat. Skönhetsfabrikens relaxavdelning är tillgänglig för både externa gäster och hotellets gäster och du möts av en avkopplande miljö. Ångbastun, torrbastun, den varma källan och isduschen ger dig en ljuvlig helhetsupplevelse som får både kropp och sinne att slappna av. Det gör dig redo att upptäcka allt roligt som Göteborg har att erbjuda – oavsett om det handlar om en heldag på stan eller en mysig middag på hotellets restaurang, Norda.

Terapeuter som har det där lilla extra

På Skönhetsfabriken väljer du själv om du vill träna, boka in en ansiktsbehandling, slå dig ner i frisörstolen eller bara koppla av i relaxavdelningen. De duktiga terapeuterna ger dig en upplevelse utöver det vanliga och väljer du att boka en behandling skräddarsys denna till dig. Genom att alla dessa möjligheter samlas under ett och samma tak får du möjligheten att ta hand om dig själv på alla sätt – inifrån och ut!

Lunch på Skönhetsfabriken i Göteborg.Ansiktsmask på Skönhetsfabriken i Göteborg.

Skönhetsfabriken

Göteborg

Öppettider

Måndag - Tisdag: 08:00 - 18:00

Onsdag: 08:00 - 19:00

Torsdag: 08:00 - 20:00

Fredag: 08:00 - 19:00

Lördag: 10:45 - 19:00

Adress

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Kontakt

E-post: skonhetsfabriken@strawberry.se
Boka nu