strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Massage på Skönhetsfabriken i Göteborg.

Skönhetsfabriken – spabehandlingar i Göteborg city

Boka nu

Skönhetsfabriken på Clarion Hotel Post, erbjuder wellness, avkoppling, träning och kroppsvård. Här finns allt för ditt välmående – gym, frisör, butik, hudvård, massagebehandlingar och The Treat. Allt under ett och samma tak.

The Treat – spa i centrala Göteborg

Hit är du välkommen vare sig du är gäst på hotellet, på genomresa eller bor permanent i Göteborg. Kombinera ditt besök i staden med en dags avkoppling, återhämtning, bubbel och ångande bad. Efter att unnat dig en stund i den varma källan, bastun och isduschen är du redo att upptäcka allt som Göteborg har att erbjuda.

Terapeuter som har det där lilla extra

På Skönhetsfabriken väljer du själv om du vill träna, boka in en ansiktsbehandling, slå dig ner i frisörstolen eller bara koppla av i relaxavdelningen. De duktiga terapeuterna ger dig en upplevelse utöver det vanliga och väljer du att boka en behandling skräddarsys denna till dig. Genom att alla dessa möjligheter samlas under ett och samma tak får du möjligheten att ta hand om dig själv på alla sätt – inifrån och ut!

Lunch på Skönhetsfabriken i Göteborg.Ansiktsmask på Skönhetsfabriken i Göteborg.

Skönhetsfabriken

Göteborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 61 90 90
 • emailContactE-post
  skonhetsfabriken@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu
 • Åldersgräns och tillfälliga öppettider

  För att besöka relaxavdelningen The Treat behöver du vara minst 18 år – oavsett sällskap av målsman. För att besöka gymmet som ligger intill behöver du vara minst 16 år.