Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Sportsligt bra erbjudande på Clarion Hotel Post

Ta med familjen och njut av 30 varma grader i vår takpool på 13:e etage följ av ett dopp i varma källan i Skönhetsfabriken.

Sportlovserbjudande - bo för endast 598 kr per person med fri uppgradering

Spendera sportlovet i stan tillsammans med hela familjen på Clarion Hotel Post för ett oförglömligt lov med sköna sängar, stora härliga hotellkuddar och gedigen lyx för hela familjen. Under era dagar här på Clarion Post kan ni förvänta er matupplevelser, boende utöver det vanliga, Göteborgs bästa utsikt och nöjen i världsklass!

I vårt suveräna sportlovspaket får ni just nu boende i ett av våra standardrum, är ni fler än 2 så uppgraderar vi er, utan kostnad såklart. I priset ingår också, helt utan kostnad, inträde till vår Rooftop Pool (värde 195:-) OCH fritt inträde till varma källan (värde 250:- pp)  Barn under 16 år hänger med i målsmans sällskap i varma källan.
Utifrån rådande omständigheter behöver du boka in din plats i Rooftop pool, här gäller max 6 per samtidigt och tiden bokas vid ankomst. Vill du utnyttja varma källan i Skönhetsfabriken ringer du oss så bokar vi in dig.

Familjeförmån -  fri uppgradering till ett större rum och ni är fler än 2 personer.
Boka som vanligt för 2 personer här på hemsidan och ange sen i bokningen om ni är fler än 2 så uppgraderar vi er. Observera att detta är ett begränsat erbjudande och gäller så långt rummen räcker.

Ta med familjen på oförglömliga dagar mitt i centrum och kanske några åk i skridskorinken vid Heden. Sugen på lite sällskapspel och mys på rummet? Hör med receptionen och låna med dig upp till rummet.

Boka ditt rum nu så ses vi under sportlovet!  Varmt välkomna önskar vännerna på Post

I PAKETET INGÅR

  • Övernattning
  • Göteborgs bästa frukostbuffé
  • Tillgång till hotellets takpool. Obs, tidsbokning på plats på hotellet.
  • Hotellet gym i Skönhetsfabriken
  • Inträde till varma källan i Skönhetsfabriken
Villkor

Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter. Under rådande restriktioner från FHM så är det begränsat antal gäster samtidigt i Rooftop Pool samt Varma källan i Skönhetsfabriken och man behöver boka sin plats. Rooftop Pool kan endast bokas på hotellet vid ankomst. Varma källan kan du ringa och boka innan ankomst. Kontakta gärna oss om du har frågor el funderingar. Vi finns på tlf 031 61 90 50.

Det här erbjudandet är inte tillgängligt. Klicka dig in på Specialerbjudanden för att se alla aktuella erbjudanden.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.