Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Upplev det bästa av Lindholmen med vårt paket Street Food Discovery

Street Food Discovery

Det ultimata paketet för att uppleva det bästa av Lindholmen! Besök Kooperativets populära Street Food Market och kombinera vistelsen med en övernattning på Clarion The Pier, beläget bara ett stenkast ifrån. 

Varje lördag fylls Götaverkets gamla varvslokal i hjärtat av Lindholmen med människor, lokala bryggerier och restauranger. På Lindholmen Street Food Market får du uppleva mat och dryck från jordens alla hörn och temafester som exempelvis French Spring Festival, Tai Night Market och 90's Day Party. 

Välj mellan att checka in på fredagen eller lördagen och om marknaden startar eller avslutar ditt besök. Lindholmen Street Food Market är varje lördag mellan 12:00-17:00. På hotellet väntar en fluffig säng, tillgång till gym och relaxavdelning, samt en drömlik frukostbuffé.

I paketet ingår två halvportions biljetter per person som används som betalning på marknaden, dessa får man vid incheckning på hotellet. 

Vänligen notera att det är drop-in som gäller på marknaden så vi rekommenderar att vara där vid 12:00 för att säkerställa plats. Läs mer om Lindholmen Street Food Market och Kooperativet här

Frånpris två personer: 1390 kr

Inkluderar

  • Två halvportions biljetter/person
  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Access till Gym & Relax

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.