Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® City Göteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Göteborg,  Sverige

Bo granne med pulserande shoppingstråk, härliga museer och välbesökta restauranger. I hjärtat av stan hittar du Comfort Hotel City - ett urbant och prisvärt basläger för dig som vill upptäcka Göteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Comfort Hotel® City

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Comfort Hotel City! Ett prisvärt och modernt hotell nära Göteborgs sevärdheter, restauranger, shopping och Centralstation. 

Favorithotell för många

Det här är ett favorithotell för både barnfamiljer, prismedvetna affärsresenärer, idrottslag som är på resa och inte minst vännerna som vill upptäcka Göteborg. Vårt fokus är att ge dig en härlig och enkel vistelse till ett lågt pris så att du kan lägga dina pengar på annat. Shopping, mat, konserter, sport och kultur - du väljer. Hotellet ligger i ett lugnt kvarter trots det centrala läget.

Bar + reception = Barception

I hotellets lobby hittar du Barception, här kan du koppla av, njuta av god mat och dryck dygnet runt. Lobbyn är hotellets hjärta och mötesplats, här hittar du en stadsguide i form av ett klotterplank där våra Göteborgsexperter delar med sig av sina bästa tips; sevärdheter du inte får missa, aktuella händelser och events, sina personliga favoritplatser och mycket mer. I lobbyns uterum finns den mysiga lägerelden där du och dina vänner kan mötas upp på kvällen med något gott att dricka och bara njuta av eldens flammor, läsa tidningar och smälta storstadens alla intryck.

Enkelt, snyggt och centralt

Hotellet byggdes om och renoverades år 2014, alla rum håller därför mycket hög komfort och har en snygg och modern design. Rummen är välplanerade, ljusa med stora fönster, har finurliga förvaringslösningar och är välisolerade så att du sover gott om natten. 

Hos oss har du nära till det mesta, endast 200 meter till Centralstationen och 500 meter till Ullevi. Liseberg och Scandinavium ligger knappt 2 km bort och till Göteborgsoperan och Trädgårdsföreningen kan du gå på bara 5 minuter. På Comfort Hotel City har du helt enkelt nära till allt.

  • Drottninggatan 63-65 411 07 Göteborg , Sverige

Hitta till hotellet

Från Göteborgs Centralstation 

Hotellet ligger ett stenkast från Göteborgs Centralstation, 200 m för att vara exakt. Från Drottningtorget går du över Kvarnbron och sedan fortsätter du rakt fram mot Drottninggatan.

Från Landvetter flygplats 

Flygbuss till Göteborgs Centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Comfort Hotel City

Antal hotellrum

102 st

Avstånd till flyplats

Landvetter flygplats: 25 kilometer

Avstånd kollektivtrafik

100 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.