Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® City Göteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Göteborg,  Sverige

Bo granne med pulserande shoppingstråk, härliga museer och välbesökta restauranger. I hjärtat av stan hittar du Comfort Hotel City - ett urbant och prisvärt basläger för dig som vill upptäcka Göteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® City

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Starta dagen med en hälsosam frukost. På Comfort Hotel City dukas det varje morgon upp en fräsch buffé med allt du kan tänkas behöva för en riktigt bra start på dagen.

Öppettider

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Frukosten har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Du är varmt välkommen att äta frukost hos oss även om du inte bor här, det kostar 150 kr per person.

Parkering

I samma byggnad som hotellet ligger P-hus City APCOA. Ställer du dig på våning 3, 4 eller 5 så erbjuder vi ett rabatterat pris, 250 kr/dygn. Du betalar i hotellets reception och vi säljer endast dygnsbiljetter. När du parkerat din bil så informerar du receptionen vid incheckning och uppger din registreringsskylt så registrerar vi bilen åt dig. Parkeringshuset är stängt mellan 00:00-06:00

Barception

På entréplan finns vår Barception som serverar kaffe, läsk, dryck, snacks och enklare mat så som pizza eller nachos. Här kan du fylla på med välbehövlig energi, låna ett sällskapsspel eller bara chilla och ta en öl i vår lobby. Undrar du vad Barception står för? Det är enkelt: Bar + Reception = Barception

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Kök

I lobbyn bredvid Barception så finns det ett kök som är tillgängligt för våra gäster, om ni önskar laga er egen mat. Känn dig som hemma!

Observera att ingen medhavd alkoholhaltig dryck är tillåten.

Wifi

På hotellet har du tillgång till ett snabbt, trådlöst och kostnadsfritt wifi.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.