Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Panorama Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Comfort Hotel® Panorama

Göteborg,  Sverige

Hotellet är öppet, men genomgår just nu en renovering! Bo nära Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan och Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud. Comfort Hotel® Panorama har 166 rum, Barception och gym.

Comfort Hotel® Panorama 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,4
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Panorama

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Comfort Hotel Panorama i Göteborg! Har du några funderingar kring din vistelse hos oss? Vi hoppas att du hittar svaren här, annars är du alltid varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Jag har matallergi, vad erbjuder ni för alternativ?

Vi har ett stort utbud på vår frukostbuffé och gör vårt allra bästa för att tillgodose alla gästers behov. Men det är viktigt att kontakta oss på förhand för att säkra att vi har möjlighet att tillgodose önskemål relaterade till specifik matallergi eller kost.

Hur fungerar det med parkering?

Vi erbjuder parkeringsmöjligheter i mån av plats i vårt garage för 205 SEK/natt (185 SEK/natt för Strawberry medlemmar). Vid ankomst till hotellet börjar du med att checka in för att få ditt garagekort. Parkering kan ej förbokas. Flyttar du bilen under vistelsen är du inte garanterad plats igen.

Har ni ett bagagerum?

Jajamen, vi har ett bagagerum för förvaring av dina väskor för båda innan eller efter vistelsen.

Rökfritt

Hela hotellet är rökfritt. Gäller även elektroniska cigaretter.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara! I receptionen har vi det mesta du kan behöva. Tandvårdskit, rakhyvel, sykit, kam, deodorant, lypsyl, schampo och balsam, bland annat.

Uppgradering 

Vill du ha mer plats? Uppgradera till ett Superiorrum i stället för Standardrum. Uppgradering får du från 200 SEK per natt. Kontakta oss för mer information och bokning.

Tvättmöjligheter

Behöver du tvätta? Om du vill lämna dina kläder på kemtvätt är det möjligt måndag-fredag. Tvättpåse och prislista finns på rummet. Lämnar du tvätten innan kl 09.00, kommer den tillbaka samma kväll. Vi har även en tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare som våra gäster kan använda. Tvättmedel finns att köpa i receptionen.

Gör din vistelse extra minnesvärd

Om du redan har bokat ditt rum kan du göra en tilläggsbeställning för att göra din vistelse lite extra lyxig. Kontakta oss på 031-767 70 13 eller via co.panorama@strawberry.se för att lyxa till det! 

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Panorama i Göteborg är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats och vi får mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00 
Utcheckning senast kl. 12.00 

Frukost

Måndag - fredag 06:30 - 09:30
Lördag, söndag & röda dagar 07:30 - 11:00

Restaurant & Bar Brasserie P

Tillfälligt stängd

Nu har vi smygstartat vår efterlängtade renovering av Panorama, vilket innebär att vår restaurang är stängd. I vår lobby hittar du Lounge 24 med snacks, lättare måltider, drycker och alkoholservering från 11:00-03:00. Önskar ni tips på närliggande restauranger så hjälper vi gärna till i receptionen! 

Gym

Måndag - söndag: 24/7
Från och med 1:a juli 2024 är gymmet stängt pga renovering. 

Kontakt os

Varmt välkommen att kontakta oss på telefon +46 31 767 70 00 eller via q.panorama@strawberry.se

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.