Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Panorama Göteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Panorama

Göteborg,  Sverige

Hotellet är öppet, men genomgår just nu en renovering! Bo nära Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan och Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud. Comfort Hotel® Panorama har 166 rum, Barception och gym.

Comfort Hotel® Panorama 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Panorama

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Renovering

Just nu pågår en renovering av hotellet. Detta kan av och till betyda att störande ljud förekommer, under dagtid och i veckodagar Vi kommer gör allt vi kan för att renoveringen inte ska påverka din vistelse.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste mål! Vi bjuder på en härlig frukostbuffé med många goda och sunda alternativ, en riktig hotellfrukost! Vi är stolta över att även kunna erbjuda en mängd ekologiska, veganska, laktosfria & glutenfria produkter. Har du en matallergi eller specialkost? Hör av dig innan din vistelse så att vi har bästa möjligheten att tillgodose dina önskemål. Ska du upp tidigt? Inga problem! Skulle du vilja ha en frukostpåse med en enkel frukost går det att beställa kvällen innan i reception. Vill du komma hit på frukost även om du inte bor här? Självklart går det bra. Frukostbuffén kostar 175 SEK för vuxna, 75 SEK för barn mellan 3-12 år och gratis för barn under 3 år.

Ordinarie öppettider

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30     
Lördag - söndag (och röda dagar): 07.30 - 11.00

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till hotellet med ca 60 platser, fördelade på tre plan. Vid ankomst till hotellet, börja med att checka in eftersom du får koden till garaget i receptionen. Tillgång till parkering är i mån av plats. Det är inte möjligt att boka en parkeringsplats i förväg. Utanför hotellentrén finns två kommunala parkeringsplatser för bussar. Dessa kan inte bokas.

Priser

Hotellgäster 205 SEK/natt
medlemmar 185 SEK/natt
Dagsparkering 85 SEK/dag

Laddningsplatser för elbilar

Det finns fyra laddningsplatser i garaget på plan 1 som kan användas i mån av plats.
Vår samarbetspartner P-air tar 5.95kr/Kwh i laddningskostnad.
Fråga oss i receptionen för mer info.

Gym

Välkommen till Comfort Hotel Panoramas gym. Här finns bland annat löpband, crosstrainer, motionscykel, fria vikter, multigym och pilatesbollar.

Öppettider:

Alla dagar, dygnet runt. 

Från och med 1 juli 2024 är gymmet stängt pga renovering. 

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Barception

Om du är sugen på något litet att äta eller kanske något att dricka kan du komma ner till vår kombinerade bar och reception - vår Barception! Vi har öppet dygnet runt.

Laundromat

Behöver du tvätta? Inga problem! Om du vill lämna dina kläder på kemtvätt är det möjligt måndag-fredag. Tvättpåse och prislista hämtar du i Barception. Lämnar du tvätten innan klockan 09.00, kommer den tillbaka samma kväll. Vi har även ett tvättrum på våning 2 med en tvättmaskin och torktumlare. Där hittar du även strykjärn och strykbräda. Tvättmedel kan köpas i Barception.

Lazy Sunday

Vi gillar Lazy Sundays! Därför låter vi dig, så ofta det går, behålla rummet fram till klockan 18.00 på söndagar - utan extra kostnad. Kolla alltid med receptionen att det finns kapacitet då vi inte alltid kan garantera senare utcheckning. Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller ut lite senare andra dagar också, då mot en avgift.

Wifi

Alla hotellrum och gemensamma utrymmen har kostnadfritt trådlöst internet. Du ansluter lätt genom att välja "ComfortHotel". Inget lösenord eller registrering krävs. Enklare kan det knappast bli!

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Hiss
 • Gästtvätt
 • tv
 • Sammanhängande rum
 • Gratis ekologisk frukost
 • Kopieringsmaskin
 • Djur tillåtna
 • Gym
 • Badkar på vissa rum
 • Strykjärn och strykbräda
 • Rökfritt
 • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.