Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Panorama Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Comfort Hotel® Panorama

Göteborg,  Sverige

Ett hotell med optimalt läge nära Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan och Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud. Comfort Hotel® Panorama har 166 rum, Barception och gym.

Comfort Hotel® Panorama 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,8
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Panorama

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

3,5
1478 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
2

Inte nöjd

den 30 september 2023, Stockholm, Sverige, gulbikedaudova

Kostar mycket per natt. Städas bara när man säger till och då är det inte heller bra städning. Tycker för denna priset städ borde ingå. Frukosten börjar 06:30 vilket gjorde att vi kunde ej äta på morg…

Kostar mycket per natt. Städas bara när man säger till och då är det inte heller bra städning. Tycker för denna priset städ borde ingå. Frukosten börjar 06:30 vilket gjorde att vi kunde ej äta på morgonen. Frukost tiden borde ändras till 06:00 istället. Vi var många som kunde ej äta då.
Läs mer
1

Varning, mycket besviken!

den 29 september 2023, Västerås, Sverige, Sussi50

Vi är flera som bott på hotellet i 2 nätter! I morse var 1 av mina kollegor rejält lusbiten över hela kroppen! Det har konstaterats nu från hotellet att det var vägglöss i hennes rum! Förutom det, s…

Vi är flera som bott på hotellet i 2 nätter! I morse var 1 av mina kollegor rejält lusbiten över hela kroppen! Det har konstaterats nu från hotellet att det var vägglöss i hennes rum! Förutom det, så var det pyttesmå rum, obekväm smal säng. Ofräscht och slitet. Erbjuder varken schampo eller balsam? Frågade efter det i receptionen och fick till svar att Willys låg 5 min bort? Har aldrig bott på hotell som ej erbjuder hygienartiklar? På rummet skulle det finnas vattenkokare och möjlighet att ta en kopp te eller kaffe! Vilket inte fanns. Inte ens en enkel engångsmugg att dricka vatten ur? Absolut min sämsta hotellupplevelse!
Läs mer
4

Välkommen

den 13 september 2023, Råneå, Sverige, algen73

Alltid trevligt att komma dit, känns som om alla känner en. Gillar deras rum som är lagom stora med kaffe och the på rummet. Städat och fräscht trots att dom ska renovera och bygga om. Alltid fin och…

Alltid trevligt att komma dit, känns som om alla känner en. Gillar deras rum som är lagom stora med kaffe och the på rummet. Städat och fräscht trots att dom ska renovera och bygga om. Alltid fin och trevlig frukost man kan fastna i tiden där, det varma är varmt.
Läs mer
3

Okej

den 20 augusti 2023, Göteborg, Sverige, 449anetten

Små parkeringsrutor i parkeringsgaraget. Sköna sängar. Det var mycket folk vid frukosten och det blev väldigt trångt att ta sig fram. Frukosten var okej. Vi hade ett rum för 3 personer men fick bara 2…

Små parkeringsrutor i parkeringsgaraget. Sköna sängar. Det var mycket folk vid frukosten och det blev väldigt trångt att ta sig fram. Frukosten var okej. Vi hade ett rum för 3 personer men fick bara 2 handdukar. Ligger en liten bit från Liseberg. Dyrt att bo där en helg.
Läs mer
1

Fruktansvärt dåligt,av personalen

den 1 augusti 2023, Sverige, 255carinaa

Fick ett rum på våning 13,fin utsikt men luktade illa i badrummet.tänkte inte mer på de men skulle sen ta ett bad översvämning och massa skit kom upp höll på att rinna in i rummet mina kläder blev fö…

Fick ett rum på våning 13,fin utsikt men luktade illa i badrummet.tänkte inte mer på de men skulle sen ta ett bad översvämning och massa skit kom upp höll på att rinna in i rummet mina kläder blev förstörda och luktade Skit!!vi fick ett nytt rum utan badkar och ingen utsikt Alls!fick bara dubbla poäng ingen mer ersättning för förstörda kläder eller för besväret så dåligt!!
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.