Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger vid Göteborgs hamn, med utsikt över vattnet. Här finns alla tänkbara event- och konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
4,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

4,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ 11

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Varmt välkommen till Quality Hotel 11! Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du hittar svaren här. Är det något annat du funderar över så är det bara att kontakta oss. Vi ses!

Parkering

Hotellet har 22 egna parkeringplatser utomhus. Hotellets parkeringsplatser behöver förbokas innan ankomst och är ofta fullbokade. Boka här.

Har du bokat parkering får du stå där från du checkar in tills du checkar ut. De kommunala parkeringsplatserna utanför hotellet betalas i parkeringsautomaten via Parkster. 

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen. Observera att vi inte tar ansvar för inlämnade väskor eller kläder då rummet är låst men obevakat.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt medlemsnummer.

Sen utcheckning

Ibland finns det möjlighet att checka ut senare än kl. 11.00 för en tilläggskostnad, så länge det finns tillgänglighet på hotellet. Kontakta receptionen så hjälper vi dig. Vid högsäsong samt sommartid har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda detta.

Uppgradera din vistelse

Firar du något extra, eller vill du bara unna dig själv en vistelse med guldkant? Kontakta oss så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter.

Kontantfritt

Vi är helt kontantfria. För oss som jobbar på hotellet innebär det att vi får en säkrare arbetsplats och dessutom mer tid att värna om våra gäster. För våra gäster innebär det en trygghet som även minskar misstroende, samt en snabbare och säkrare betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Tveka inte att kontakta oss om du känner dig osäker.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00.
Utcheckning senast kl. 11.00

Andra in- och utcheckningstider kan gälla vid bokning via tredje parts kanaler (t.ex. Booking.com, Expedia eller Hotels.com). Se till att kontrollera din bekräftelse för information om in- och utcheckningstider.

Öppettider Frukost

Frukostbuffén serveras

Måndag - fredag : 06:30-09:30
Lördag - söndag: 07:30 - 11:00
Sommartider alla dagar 21/6 - 11/8 2024: 07:00-10:30

Förbokning av frukosttid gäller samtliga dagar i samband med incheckning för nästkommande dag!

Önskar du en frukostpåse att ta med dig innan frukosten börjar behöver det beställas i receptionen senast klockan 20:00 kvällen innan.

Bor du inte hos oss? Lyxa till det med en hotellfrukost på våning 6 med utsikt över älven!

Bordsbokning sker här.

 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.