Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger vid Göteborgs hamn, med utsikt över vattnet. Här finns alla tänkbara event- och konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ 11

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
1568 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
3

Bra hotell men värdelös restaurang

den 23 februari 2024, Nyköping, Sverige, veronikal224

Hotellet är bra. Jättebra rum och trevlig reception. Restaurangen var dock ett stort stort minus. Kändes som en misslyckad skolmatsal. Ingen servitör var intresserad av att ta emot oss. De kunde inte…

Hotellet är bra. Jättebra rum och trevlig reception. Restaurangen var dock ett stort stort minus. Kändes som en misslyckad skolmatsal. Ingen servitör var intresserad av att ta emot oss. De kunde inte ens innehållet på menyn. Högljutt, skramligt, låg service och väldigt omysigt.
Läs mer
3

Inte den bästa upplevelsen

den 3 januari 2024, Örebro, Sverige, hillewie

När vi alla kommit ut började folk gå in igen, personalen i receptionen informerade ingenting om det funnit brand eller om allt var okej för att återgå till sina rum. Otroligt dåligt skött. Hade detta…

När vi alla kommit ut började folk gå in igen, personalen i receptionen informerade ingenting om det funnit brand eller om allt var okej för att återgå till sina rum. Otroligt dåligt skött. Hade detta varit en riktig brand så hade de haft stora problem.

Svar från ägaren

den 21 januari 2024

Tack för din recension! Jag vill börja med att be om ursäkt för att ni inte fick någon information från personalen, så ska det absolut inte vara, personalen ska självklart ge gästerna informationen som behövs. Vi har efter händelsen haft möten med alla inblandade för att utreda och försäkra oss om att detta aldrig någonsin sker igen på det här sättet. Vi hoppas självklart att ni överväger att bo hos oss igen och att vi får visa oss från vår bästa sida.

Läs mer
3

Tråkig frukostupplevelse igen….

den 28 december 2023, Jonsered, Sverige, Martina W

Jag och min man har bott hos er flertalet gånger. Vi älskar det fina läget vid vattnet, rummen är fina och det mesta med hotellet är bra, förutom påfyllnaden vid frukosten, katastrof. Detta har nu vis…

Jag och min man har bott hos er flertalet gånger. Vi älskar det fina läget vid vattnet, rummen är fina och det mesta med hotellet är bra, förutom påfyllnaden vid frukosten, katastrof. Detta har nu visat sig alla de gånger vi bott hos er. Mycket är slut, det fylls på för dåligt. Borden är belamrade med disk så det är även svårt att hitta lediga bord. Dåligt med personal att fråga om hjälp. Frukosten är en av höjdpunkterna när man bor på hotell så detta blir verkligen en besvikelse. Det som nu finns vid frukosten att tillgå om man har tur är det inget fel på, problemet är att det fylls på för dåligt eller inte alls. Nästa gång väljer vi ett annat hotell tyvärr.

Svar från ägaren

den 16 januari 2024

Tack för din recension, vi är så glada för din feedback och att du har valt att bo hos oss flera gånger. Din feedback kommer tas vidare till berörd avdelning. Vi hoppas självklart att ni väljer att bo hos oss igen i framtiden trots upplevelsen ni hade hos oss senaste gången.

Läs mer
4

Bra vistelse men viss besvikelse

den 26 november 2023, , Cissi131

Bra bemötande av personalen, god frukost och fint rum. blev dock besviken då syftet med att jag valt just det hotellet var att vi var några som skulle på AW och var rekommenderade Social Bar & Bistro…

Bra bemötande av personalen, god frukost och fint rum. blev dock besviken då syftet med att jag valt just det hotellet var att vi var några som skulle på AW och var rekommenderade Social Bar & Bistro men det var för tillfället stängt för renovering och ingen information om detta fanns någonstans. Då det är byggt i ett gammalt varv så blev det också lite lyhört. Inget som störde mig då jag ändå skulle upp tidigt.

Svar från ägaren

den 21 december 2023

Tack för din recension! Ber om ursäkt för att du fått fel informationen angående The Social Bar & Bistro, den har inte renoverats under november. Vi är glada att du hade en bra vistelse trots att fel information gick ut till dig.

Läs mer
5

Toppen service och super frukost 😊

den 1 oktober 2023, Strömstad, Sverige, ahaug449191

Jätte trevligt hotell med bra läge. Lätt att ta sig till och bra restauranger i närheten. Super god frukost med många alternativ som passar alla åldrar. Personalen var jätte trevlig och gav väldigt b…

Jätte trevligt hotell med bra läge. Lätt att ta sig till och bra restauranger i närheten. Super god frukost med många alternativ som passar alla åldrar. Personalen var jätte trevlig och gav väldigt bra service 😊

Svar från ägaren

den 25 oktober 2023

Tack för din recension! Så himla härligt att du uppskattade vår service, frukost och att du hade en bra vistelse hos oss! Hoppas vi ses snart igen!

Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.