Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger vid Göteborgs hamn, med utsikt över vattnet. Här finns alla tänkbara event- och konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ 11

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
1570 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Fantastiskt hotell på Eriksberg

den 18 mars 2024, Trollhättan, Sverige, UlrikaK136

Ett trevligt hotell på "andra sidan" som ligger alldeles nära strandpromenaden på Eriksberg, och färjeläget. Bra parkeringsmöjligheter, vi valde att ta Älvsnabben över till centrum, väldigt smidigt. F…

Ett trevligt hotell på "andra sidan" som ligger alldeles nära strandpromenaden på Eriksberg, och färjeläget. Bra parkeringsmöjligheter, vi valde att ta Älvsnabben över till centrum, väldigt smidigt. Fin service av hotellets personal. Rummet var stort och luftigt med sköna sängar. Fin utsikt. På taket fanns det en varm pool och bastu, som man absolut ska testa, så skönt. Fantastisk frukost i en mysig lokal!

Svar från ägaren

den 25 mars 2024

Tack för din recension! Så himla kul att ni hade en bra vistelse hos oss och att ni uppskattade hotellet och alla service ni fick. Vi hoppas självklart att vi ses snart igen!

Läs mer
5

Underbar vistelse!

den 17 mars 2024, Gothenburg, Sweden, sara_jonsson1972

Underbar service, stort och rymligt standardrum, skön säng med lagom varmt täcke. Två kuddar var. Frukosten varierad och mysig restaurang. Minus för sänglampor som behöver fixas men det var inget som…

Underbar service, stort och rymligt standardrum, skön säng med lagom varmt täcke. Två kuddar var. Frukosten varierad och mysig restaurang. Minus för sänglampor som behöver fixas men det var inget som störde. Gratis kaffe om man är medlem. Mycket bra vistelse!

Svar från ägaren

den 25 mars 2024

Tack för din recension! Vi är så glada att ni hade det bra hos oss under er vistelse och att allt var till belåtenhet! Vi ber så mycket om ursäkt att sänglampan behövde fixas, men är glada att det inte störde er vistelse. Hoppas vi ses snart igen!

Läs mer
3

Bra hotell men värdelös restaurang

den 23 februari 2024, Nyköping, Sverige, veronikal224

Hotellet är bra. Jättebra rum och trevlig reception. Restaurangen var dock ett stort stort minus. Kändes som en misslyckad skolmatsal. Ingen servitör var intresserad av att ta emot oss. De kunde inte…

Hotellet är bra. Jättebra rum och trevlig reception. Restaurangen var dock ett stort stort minus. Kändes som en misslyckad skolmatsal. Ingen servitör var intresserad av att ta emot oss. De kunde inte ens innehållet på menyn. Högljutt, skramligt, låg service och väldigt omysigt.

Svar från ägaren

den 5 mars 2024

Tack för din recension! Vi är så glada att du uppskattade hotellet under din vistelse! Tack för den feedback angående restaurangen, den kommer tas vidare till berörd avdelning. Vi hoppas självklart att vi får välkomna dig tillbaka snart!

Läs mer
3

Inte den bästa upplevelsen

den 3 januari 2024, Örebro, Sverige, hillewie

När vi alla kommit ut började folk gå in igen, personalen i receptionen informerade ingenting om det funnit brand eller om allt var okej för att återgå till sina rum. Otroligt dåligt skött. Hade detta…

När vi alla kommit ut började folk gå in igen, personalen i receptionen informerade ingenting om det funnit brand eller om allt var okej för att återgå till sina rum. Otroligt dåligt skött. Hade detta varit en riktig brand så hade de haft stora problem.

Svar från ägaren

den 21 januari 2024

Tack för din recension! Jag vill börja med att be om ursäkt för att ni inte fick någon information från personalen, så ska det absolut inte vara, personalen ska självklart ge gästerna informationen som behövs. Vi har efter händelsen haft möten med alla inblandade för att utreda och försäkra oss om att detta aldrig någonsin sker igen på det här sättet. Vi hoppas självklart att ni överväger att bo hos oss igen och att vi får visa oss från vår bästa sida.

Läs mer
3

Tråkig frukostupplevelse igen….

den 28 december 2023, Jonsered, Sverige, Martina W

Jag och min man har bott hos er flertalet gånger. Vi älskar det fina läget vid vattnet, rummen är fina och det mesta med hotellet är bra, förutom påfyllnaden vid frukosten, katastrof. Detta har nu vis…

Jag och min man har bott hos er flertalet gånger. Vi älskar det fina läget vid vattnet, rummen är fina och det mesta med hotellet är bra, förutom påfyllnaden vid frukosten, katastrof. Detta har nu visat sig alla de gånger vi bott hos er. Mycket är slut, det fylls på för dåligt. Borden är belamrade med disk så det är även svårt att hitta lediga bord. Dåligt med personal att fråga om hjälp. Frukosten är en av höjdpunkterna när man bor på hotell så detta blir verkligen en besvikelse. Det som nu finns vid frukosten att tillgå om man har tur är det inget fel på, problemet är att det fylls på för dåligt eller inte alls. Nästa gång väljer vi ett annat hotell tyvärr.

Svar från ägaren

den 16 januari 2024

Tack för din recension, vi är så glada för din feedback och att du har valt att bo hos oss flera gånger. Din feedback kommer tas vidare till berörd avdelning. Vi hoppas självklart att ni väljer att bo hos oss igen i framtiden trots upplevelsen ni hade hos oss senaste gången.

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.