Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Välkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Waterfront är platsen att besöka med familj och vänner, för att slappna av eller mötas i arbetet. Hotellet har 151 stora hotellrum, sviter, konferenslokaler, festvåning, restaurang, bar, uteservering med magisk utsikt samt en wellness-avdelning med gym, bubbelpool, ångbad och bastu. Det finns gott om parkeringsplatser utomhus till en låg avgift. Goda kommunikationer till centrum med spårvagn, buss eller båt.

Mat och dryck

På Quality Hotel Waterfront startar du alltid dagen med en stor frukostbuffé fylld med närodlade råvaror. På hotellets brasserie kan du avnjuta en god middag och en magnifik utsikt över Älvsborgsbron och öppet hav. Här möts internationella gäster och göteborgare för att äta en smakrik måltid eller för att bjuda till storslagna fester. Restaurangen erbjuder vällagade rätter inom ett stort prisspann.  

Goda utsikter för en lyckad fest

Det finns många anledningar att fira! Gäller det företagets jubileum eller en festlighet såsom dop, bröllop eller födelsedag, vi står för den rätta inramningen.
För grupper som vill sitta avskilt erbjuder vi allt från en glasveranda i restaurangen med magisk utsikt över hamninloppet till vår större festvåning med stora burspråk mot Göta Älv och Göteborg skyline. Vill man hitta på något roligt i samband med festen har vi flera förslag på unika och underhållande aktiviteter.
Liten som stor sammankomst, vi ser till att den blir minnesvärd!

Meetings that matter

Med erfarenhet, kunskap och ett genuint intresse för människor skräddarsyr vi såväl stora som små möten i Göteborg. Den rogivande och spännande miljön ger konferensen en extra dimension och skapar bra förutsättningar för kreativa möten. Våra elva konferenslokaler har alla utsikt över Göta älv. Från några kan man dessutom blicka ut över öppet hav. Storlek och funktion varierar på möteslokalerna, så oavsett storlek på grupp kommer Quality Hotel Waterfront vara det perfekta stället för din nästa konferens.

Gym och wellness

Behöver du en avkopplande stund kan du besöka vår relaxavdelning. Här kan du njuta av en varm jacuzzi, ångbad och en härlig bastu. Du har även tillgång till hotellets gym när du bor på Quality Hotel Waterfront.

Kontakt

  • Adolf Edelsvärds gata 10 41451 Göteborg , Sverige

Mer info

Hitta till hotellet

Med spårvagn, buss eller båt

Med spårvagnslinje 3 eller 9 åker du till hållplatsen Vagnhallen Majorna. Med buss åker du med linje 20 eller 90 till hållplatsen Klippan. Väljer du att åka båt går båten till Klippans färjeläge.

Från Göteborg Landvetter Airport

Från Landvetter flygplats går flygbussen in till Nils Ericsson terminalen (Göteborg C) på 30 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg +46 31 65 00 00

Om Quality Hotel Waterfront

Antal hotellrum

151 st

Antal konferenslokaler

10 st

Avstånd flygplats

3 mil, ca 30 min med bil

Avstånd lokaltrafik

400 meter

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.