Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Välkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
831 omdömen
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Trevligt hotell i anrika lokaler

den 26 mars 2024, Skövde, Sverige, verobri

Mycket fräscht hotell i anrika lokaler med utsikt mot hamnen. Jag verkade dock ha fått ett rum som ligger i anslutning till en byggarbetsplats då borrandet och bankandet började vid 7 för avresedagen…

Mycket fräscht hotell i anrika lokaler med utsikt mot hamnen. Jag verkade dock ha fått ett rum som ligger i anslutning till en byggarbetsplats då borrandet och bankandet började vid 7 för avresedagen och höll på iaf till 16 ankomstdagen. Tillgång till spa och ett spartansk gym fanns vilket är trevligt när man kommer bort på hotell. + Stor frukostbuffé + Stora rum + Bra med utrustning i rummen liksom hårtork, säkerhetsskåp etc. + Mycket trevlig personal - Boende invid byggarbetsplats - Heltäckningsmatta i hela rummet - Lite dammigt på rummet vid ankomst och en del fettfläckar (kanske inte gick att få bort) på ytor i rummet).

Svar från ägaren

den 28 mars 2024

Hej! Tack för att du tog dig tid att skriva ner din återkoppling om din vistelse hos oss. Det glädjer oss att du uppskattade vår frukostbuffé, vårt härliga läge vid vattnet och våra rum. Vi tar till oss av återkopplingen om dammet och fläckarna vidare ut i organisationen. Vi hoppas på att få välkomna er tillbaka snart igen! Jag önskar er en riktigt Glad Påsk!

Läs mer
5

Nöjd

den 24 mars 2024, , Nillisen68

Trevligt rum härlig utsikt över vattnet. Något hård säng men otroligt sköna kuddar. Rent och välstädat vid ankomst. Allt fanns på frukosten, gott bröd flera sorter, goda smoothies, perfekta pannkakor…

Trevligt rum härlig utsikt över vattnet. Något hård säng men otroligt sköna kuddar. Rent och välstädat vid ankomst. Allt fanns på frukosten, gott bröd flera sorter, goda smoothies, perfekta pannkakor och god frukt. Vi återkommer.

Svar från ägaren

den 24 mars 2024

Hej! Wow vilken fantastisk feedback, det glädjer oss verkligen! Vi ser redan nu fram emot att välkomna er tillbaka snart igen

Läs mer
3

Bra läge

den 23 mars 2024, Stockholm, Sverige, 909gitac

Utsikten är superfin om man har rummet mot vattnet. Rummet luktade tyvärr inpyrt gammalt rök, speciellt soffan, men vi orkade inte byta rum då vi kom sent. Vi var tvungna att hålla båda fönstren öppna…

Utsikten är superfin om man har rummet mot vattnet. Rummet luktade tyvärr inpyrt gammalt rök, speciellt soffan, men vi orkade inte byta rum då vi kom sent. Vi var tvungna att hålla båda fönstren öppna hela kvällen och natten. Bra städat rum annars och fint badrum. Uppskattade också kaffemaskinen och lilla kylen. Frukosten har blivit mycket bättre än tidigare och personalen var verkligen jättetrevliga. Fräscht, gott fint presenterat. Entrémattan i hotellet behöver definitivt bytas ut.

Svar från ägaren

den 24 mars 2024

Hej! Tack för att ni tog er tid att skriva om er upplevelse hos oss. Tveka inte att ta kontakt med oss under vistelsen om ni upplever röklukt eller annat, vi hjälper er gladeligen på plats med detta. Det glädjer oss att höra ni ändå trivdes hos oss och vi hoppas på att få välkomna er tillbaka snart igen.

Läs mer
4

Trevligaste hotellet i Göteborg

den 6 mars 2024, Göteborg, 87helenep

Bästa hotellfrukosten och helt underbar personal! Utsikten mot Älvsborgsbron och båtarna är så fin! Nära till båtarna som går in mot Eriksberg och centrum! Vi har varit här återkommande i flera år och…

Bästa hotellfrukosten och helt underbar personal! Utsikten mot Älvsborgsbron och båtarna är så fin! Nära till båtarna som går in mot Eriksberg och centrum! Vi har varit här återkommande i flera år och har aldrig varit missnöjda med frukosten och mottagande!

Svar från ägaren

den 7 mars 2024

Hej! Tack för er fantastiska feedback, det glädjer oss verkligen att höra! Vi hoppas att ni kommer tillbaka snart igen!

Läs mer
5

Väldigt nöjd!

den 17 februari 2024, Laholm, Sverige, 705jonas

Bokade en natt med bonuspoäng. Allting fungerade fint med appen och fick vid ankomst veta att vårat rum uppgraderats automatiskt. Hög standard på rummen. Trevlig och serviceminded personal. Bra utb…

Bokade en natt med bonuspoäng. Allting fungerade fint med appen och fick vid ankomst veta att vårat rum uppgraderats automatiskt. Hög standard på rummen. Trevlig och serviceminded personal. Bra utbud vid frukosten och härlig utsikt.

Svar från ägaren

den 19 februari 2024

Hej! Tack för er fina feedback. Det glädjer oss att ni hade en härlig vistelse hos oss och att allt fungerade bra redan från bokningstillfället. Vi hoppas på att få välkomna er tillbaka snart igen!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.