Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn är perfekt både för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg och för dig som vill anordna effektiva konferenser. Välkommen till ett personligt konferenshotell i Göteborg!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,4
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Winn Göteborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Hos oss på Quality Hotel Winn bor du 10 minuter från Göteborgs pulserande stadsliv med goda kommunikationer, men ändå i lugna omgivningar. Vi är ett familjevänligt hotell där du alltid bor i 28 kvm stora rum och har fri tillgång till inomhuspool och bastu. Varför inte utmana varandra i ett parti shuffleboard i foajén. Vill du träna har vi fri tillgång till 24 h öppna gymfaciliteter strax intill. Hos oss parkerar du tryggt och säkert framför hotellentrén för 110 kr/natt och det finns gott om konferensmöjligheter för alla tillfällen.

Läge

Hotellet ligger i ett lugnt villaområde i anslutning till E6 vid Tingstadsmotet avfart 77, 3 km norr om Göteborg city. Du tar dig lätt hit både med bil och buss från alla vädersträck. Bussen tar cirka 10 minuter från Göteborgs centrum. Väljer du taxi kostar det cirka 120-250 SEK. Kontakta oss så hjälper vi dig med vägbeskrivning.

Konferens 

Vi har elva funtionellt inredda konferenslokaler för upp till 130 personer. Hos oss kan du boka olika typer av konferenser; hel- eller halvdag, flera dagar eller bara några timmar. Vi erbjuder konferenspaket där allt ingår och skräddarsyr ditt arrangemang för att passa dina önskemål. Popcorn, mjukglass och frukt ingår i alla konferenser. Läs mer om konferens här.

Idrottsgrupper

Våra stora hotellrum med plats för upp till fem personer är perfekta för dig som vill boka ett praktiskt alternativ när idrottsföreningen är på resa. Vi erbjuder alltid förmånliga idrottspriser där vi anpassar upplägget och måltiderna efter era önskemål.

Restaurang och bar

Kvällstid är du välkommen ner till The Social Bar & Bistro. Vi föreslår gärna något gott att äta och dricka. Då vi ofta har fullt i restaurangen och för att kunna erbjuda er bästa servicen rekommenderar vi att ni bokar bord. Kontakta gärna receptionen så hjälper vi er med meny och aktuella öppettider.

Omtanke och personlig service

Vi gör alltid vårt yttersta för att du skall få en trevlig och personlig vistelse. Omtanke och ett leende är något vi alltid bjuder på. Varmt välkomna till Quality Hotel Winn! Här kan du se alla våra hotell i Göteborg.

Gym och relax

Vi samarbetar med ett fräscht och nyrenoverat gym ca 200 meter från hotellet - som boende hos oss och med i Strawberry ingår lån av gymkort - öppet dynget runt är det också! 

Välkommen till vår relaxavdelning* med inomhuspool och bastu! Om du har glömt badkläder finns det att köpa i receptionen. Tillgång till relaxen är kostnadsfritt för dig som bor hos oss.

Kontakt

  • Gamla Tingstadsgatan 10 42244 Göteborg , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Göteborgs centralstation.

Buss

Buss 18 och 19 från Brunnsparken läge B, gå av på hållplats Balladgatan.

Från Göteborg Landvetter Airport 

Flygbuss till Nils Ericsonplatsen, byt där till buss eller taxi.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg,
telefon +46 31 650 000.

Om Quality Hotel Winn Göteborg

Antal hotellrum

127 st - 277 bäddar

Antal konferenslokaler

11 st - maxkapacitet 130 person

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 20 km,
ca 20 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Göteborgs centralstation: 4,6 km

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.