Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn är perfekt både för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg och för dig som vill anordna effektiva konferenser. Välkommen till ett personligt konferenshotell i Göteborg!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
5,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

5,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Winn Göteborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Quality Hotel Winn Göteborg! Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du hittar svaren här.

Parkering

Hos oss parkerar du tryggt och säkert framför hotellentrén för 110 SEK per natt. Boka din parkeringsplats här. Vi har även två platser för bussar samt två handikapparkeringar varav en är precis utanför entrén. Tre laddplatser (14kW) finns tillgängliga på baksidan av hotellet.

Sen incheckning

För dig som inte har förhandsbetalat din bokning, vänligen ring oss på +46 31 750 19 00 för att garantera rummet för sen ankomst (efter kl 16.00). Har du förhandsbetalat? Ge oss gärna en ungefärlig tid på när du kommer att checka in så står rummet redo för dig när du kommer.

Bagagerum

Vi erbjuder förvaring av väskor innan eller efter vistelsen. Observera att detta är ett obevakat men låst bagagerum, vi tar ej ansvar för tillhörigheter.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. 

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva. Tandborste, tandkräm, rakhyvel, sykit, kam, deodorant, lypsyl, badkläder etcetera.

Lyxa till det

Får vi lov att föreslå lite extra lyx till vistelsen? Yeeeeees!

Bokar ni vårt underbara Relaxpaket (för 2 pers eller 1 person) väntar allt ni behöver när ni checkat in; Badrockar, Tofflor, Choklad & Chips. Välj mellan varsin Öl eller vin.
PERFEKT för att sätta guldkant på vardagen. Avsluta sedan med ett härlig bad i jacuzzin nere i vår Relaxavdelning. Priset är 295 SEK för 2 personer eller 195 SEK för en person.
Hör av er om ni vill boka paketet eller någon av våra andra VIP-paket på rummen: - Det är bara att slå oss en pling på 031 750 19 00 eller maila oss på q.winn.goteborg@strawberry.se så lägger vi på det i er bokning.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Winn Göteborg är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Kollektivtrafik

Från centrala Göteborg tar du dig snabbt och smidigt till oss på 10 minuter med buss 18 och 19. Hållplatsen heter Balladgatan och du söker resväg och betalar din biljett enklast genom Västtrafiks To Go app.

 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00. 
Utcheckning senast kl. 11.00

Frukost

Måndag - fredag: 06:00 - 09:00
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Under sommaren, lov och storhelger kan öppettider avvika - kontakta gärna hotellet direkt för akutella öppettider.

Restaurang

Måndag - Torsdag: 17:00 - 21:00
Fredag - Lördag: 17:00 - 22:00
Söndag: Stängt

Bar

Måndag - Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag - Lördag: 17:00 - 23:00

Söndag:  Stängt

Relax

Välkommen till vår relaxavdelning:

Öppen alla veckans dagar 08:00-23:00.

Stängt för städning 12:00-13:00 under högsäsong.

Åldersgräns 18 år efter 21:00 alla dagar i veckan.

Barn under 18 år i målsmans sällskap.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.