Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Julinspirerad middag, hotell och frukost

Planera in något mysigt att se fram emot i vinter! Boka en lyxig och julinspirerad trerättersmiddag med övernattning och frukost på något av våra många hotell i Norden.

Julinspirerad 3-rätters middag, övernattning och frukost

Längtar du också till vintern – till jul, nyår och allt som det innebär? Till alla mysiga stunder med dina nära och kära, julklappsshopping, julbak, all den goda maten och alla festligheter! Varför inte planera in något härligt att se fram emot tillsammans i vinter, redan nu?

Boka en magisk kväll med julinspirerad trerättersmiddag och hotellövernattning till ett riktigt bra paketpris. Frukost ingår såklart, för vad är väl en hotellvistelse utan den?

Letar du efter en helt unik middagsupplevelse? Boka middagspaketet på Yasuragi.

Erbjudandet gäller varje helg, från torsdag till söndag, på vistelser fram till den 31 december. Boka senast 29 december!

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Vi kan tyvärr inte garantera en ny meny för dag två när du bokar erbjudandet för flera kvällar. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 31 december 2023. Din bokning är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen. Avbokningsvillkor, samt vad som ingår i middagspaketen, kan variera när du bokar på de fristående hotellens egna bokningssidor. Vänligen läs villkoren noggrant.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.