Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Sverige

Vi har ett stort urval av hotell i hela Sverige, till exempel om du är på jakt efter ett centralt hotell i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Dessutom har vi hotell i de flesta städer och större orter. Välj och vraka från budget till lyx!

Hotell för alla smaker

Oavsett om du vill ta del av storstädernas myllrande uteserveringar, uteliv och shopping eller vandra i de norrländska skogarna och uppleva midnattssolen så finns det något för alla! Vi har hotell i flera olika prisklasser. Barnvänligt, supervuxet, design eller budget – valet är ditt.

Populära storstäder

Är du sugen på en weekend eller staycation i en av Sveriges storstäder? Checka in på ett av våra många hotell i Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

Vi finns i de flesta svenska städer

Våra pärlor finns utplacerade över hela Sverige. Från norrländska guldkorn som Umeå, Luleå, Sundsvall och Östersund till mellansvenska favoriter som Örebro, Linköping, Norrköping och Karlstad, västkustjuveler i Bohuslän, Halland och Västergötland, till charmiga orter som Kalmar, Växjö, Jönköping, Karlskrona och Helsingborg i söder. Och självklart många fler! 

Vad vill du uppleva?

Under sommaren är det dumt att stanna inne. Packa väskan och njut av långa, ljusa nätter, skärgården, båtliv, nöjesparker, och ett stort utbud av kultur- och musikfestivaler runt om i landet. Även vintern går att maxa med upplevelser. Checka in på ett av våra spahotell och skäm bort dig själv ordentligt med pool, bubbelbad, behandlingar, bastu och kalla vinterbad för den som vågar. Åker du norrut kan du åka hundspann, och kanske har du även turen att se norrsken. Fråga personalen på våra hotell för lokala, roliga tips och sevärdheter som du inte får missa! 

Hotell vid de största flygplatserna

Letar du hotell nära Arlanda, Landvetter, Sturup eller någon annan destination? Vi erbjuder en mängd moderna flygplatshotell. Boka och se priser här!

Julbord över hela landet

Är du på jakt efter smaskig julmat och underhållande julshower? Se vårt stora utbud av julbord i hela Sverige här

Tips på upplevelser

Sveriges mest snösäkra orter

Sveriges 12 bästa familjevänliga saker att göra 

Fler länder

Danmark

Finland

Litauen

Norge

Läs mindre
110 hotell i Sverige

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.