Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel är så mycket mer än ett hotell. Med bästa läge i centrala Jönköping kan du bo, äta, träna, jobba och mingla i en kreativ miljö. Passar lika bra oavsett om du är här på jobb, semester eller bara vill njuta lite extra av livet för en stund.

Vox Hotel 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
3,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

3,9
av 10
Betyg för Vox Hotel

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Vox Hotel är ett designhotell med 143 rum mitt i Jönköping. Njut av en god natts sömn, restaurangkökets smakfusion som tillagas framför dina ögon, att träna samtidigt som du spanar ut över Vättern och att jobba eller ta ett möte i lobbyns inspirerande miljö.

Din nya hotellfavorit

Vox Hotel ligger mitt i centrala Jönköping, nära shopping, stranden, restauranger, nattliv, kommunikationer och inte minst med en fantastisk utsikt över Vättern. Här spelar inredningen lika stor roll som personlig service och god mat och dryck. Toppat med en god natts sömn i en skön säng vill vi helt enkelt göra din vistelse minnesvärd.

Designade rum

Här hittar du 143 hotellrum, från sviter och deluxerum med en enastående vy över Vättern, till mindre dubbelrum utan fönster. Oavsett rumskategori har alla rum på Vox Hotel samma höga standard inredningsmässigt. Vi erbjuder självklart rum som är anpassade för personer med funktionshinder. Kontakta oss för mer information.

Ny-nordiskt kök med fokus på hållbara råvaror

Vox Restaurant är en plats att avnjuta både frukost och middag, ta en drink i baren eller träffa vännerna för en after work. I köket vill vi skapa och inspirera matglädje med hållbara råvaror. Här väljer gästerna själva vad de vill uppleva: en enklare vällagad varmrätt eller flerrättersmeny med tillhörande vinpaket.

Kreativ mötesplats i centrala Jönköping

Vår stora lobby med olika typer av sittplatser är öppen för några timmars jobb, informella möten eller studier. Nu erbjuder vi också ett abonnemangskoncept Work at Vox som bland annat ger snabbare wifi, gratis kaffe och specialerbjudanden. Perfekt om du är frilansare, konsult eller har ett flexibelt jobb och vill ha en inspirerande miljö. Gör Vox Hotel till din arbetsplats utanför kontoret. 

Gym med utsikt

Ta med dig träningskläderna när du checkar in här. Från vårt dygnet-runt-öppna gym på sjätte våningen kan du titta ut över Vättern medan du svettas.

Kaxigt möter elegant

Vox är designat av Magnus Månsson, en av Sveriges främsta hotellarkitekter, som också ligger bakom Avalon Hotel och Clarion Hotel Post i Göteborg. I hans design möts det kreativa, kaxiga och det klassiska, eleganta och skapar en unik atmosfär. Exklusiv med en tvist.

Välkommen till Jönköping och Vox Hotel!

Kontakt

  • Lantmätargränd 2C 55320 Jönköping , Sverige

Hitta till hotellet

Buss

Jönköping Resecentrum

Tåg

Jönköping C

Taxi

Taxi Jönköping, telefon +46 36 34 40 00 eller TaxiKurir Jönköping, +46 36 12 12 12

Om Vox Hotel

Inredning

Magnus Månsson

Antal rum

143 st – 286 bäddar

Avstånd till flygplats

Jönköping Airport: 6 km, ca 10 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Jönköpings Resecentrum: ca 600 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.