Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Grand Kristianstad - konferenshotellet som ligger beläget i Kristianstad, nära nöjen och sevärdheter. Hotellet erbjuder gym, restaurang med bar samt konferensmöjligheter för upp till 110 personer.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Grand Kristianstad är beläget mitt i den centrala stadskärnan. Med oslagbart läge kantat av natur, shopping, restauranger och nöjesliv erbjuder vi den bästa möjliga utgångspunkten för ditt besök i Kristianstad.

Mitt i city

Hos oss bor du mitt i stan och du kan parkera tryggt och enkelt i vårt garage med direktanslutning till hotellet för 180 kr per dygn. Med vårt läge har du gångavstånd till shopping, restauranger, nöjesliv, grönområden och Kristianstads Vattenrike. Kommer du med buss eller tåg så ligger Quality Hotel Grand Kristianstad endast 100 meter från Kristianstad C.

The Social Bar & Bistro

I vår restaurang, The Social Bar & Bistro, kan du njuta av bistroklassiker, kall öl och en vinlista som tar dig runt Europa. 

Konferens på dina vilkor

Konferera hos oss! Vi har 8 ljusa lokaler i varierande storlekar och har gemensamt en totalkapacitet för upp till 365 personer sittandes. Vi erbjuder en flexibel konferensupplevelse anpassad efter era behov. 

Frukost

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffe med ett urval av ekologiska produkter och alltid fairtradekaffe och nygräddade pannkakor - en perfekt start på dagen helt enkelt.

Gym

Vi erbjuder ett gym med bland annat motionscyklar, löpband, vikter, skivstång, pilatesbollar, TRX-band och kettlebells. För dig som vill ta en joggingtur finns det kartor över motionsslingor i receptionen.

Vackra Kristianstad

Kristianstad har en unik kulturhistoria, du kan bland annat besöka Konsthallen, Järnvägsmuseet, Filmmuseet och Naturum. I vår vackra stad finns caféer, parker och butiker i en mysig miljö. Möjligheterna till en spännande och avkopplande vistelse i Kristianstad är många, och allt börjar hos oss på Quality Hotel Grand Kristianstad.

Vi tipsar gärna om Kristianstad och Skåne

För att ni ska få en så bra vistelse som möjligt i Kristianstad med omnejd hjälper vi gärna till med fler tips på aktiviteter och utflyktsmål. Vår reception är bemannad dygnet runt, så det finns alltid någon som kan hjälpa dig. 

Varmt välkommen till Quality Hotel Grand Kristianstad!

Kontakt

  • V. Storgatan 15 29121 Kristianstad , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Kristianstad C

Från Kristianstad Österlen Airport

Flygtaxi till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Sverige Taxi, telefon +46 44 10 20 00 eller Taxi Allians, telefon +46 44 246 246.

Om Quality Hotel Grand, Kristianstad

Antal hotellrum

137 st - 260 bäddar

Antal konferenslokaler

8 st - totalkapacitet för upp till 365 personer

Avstånd flygplats

Kristianstad Österlen Airport: 17 km, ca 20 minuter

Avstånd Malmö centralstation

10 mil - ca 1 timme med tåg

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats/tågstation Kristianstad C: 150 m 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.