Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Grand Kristianstad - konferenshotellet som ligger beläget i Kristianstad, nära nöjen och sevärdheter. Hotellet erbjuder gym, restaurang med bar samt konferensmöjligheter för upp till 110 personer.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Varmt välkommen till The Social Bar & Bistro Kristianstad!

Vi är sociala varelser. Även när vi behöver vår integritet, vill vi fortfarande ha den känslan av tillhörighet. Inte minst när vi är borta från hemmet, kanske i en ny stad, ett nytt land. Därför skapades The Social. En plats baserad på den enkla men nödvändiga idén att främja samhörighet och komfort.

Restaurang eller andra vardagsrum? Det är upp till dig. Arbete eller bara ha en trevlig stund? Du bestämmer. Detta är en plats för hjärtliga diskussioner och avslappnade stunder, för att träffa gamla vänner och se nya ansikten.

Vi älskar bistroklassiker, men älskar också att överraska då och då genom att lägga till en oväntad twist. Ölen är alltid kall och vinlistan erbjuder en inspirerande resa runt Europa. På ett avslappnat och stilfullt sätt är The Social hjärtat och själen i våra hotell och förkroppsligar vår idé om fantastisk gästfrihet.

Så, här är till de sociala. Ni är mer än välkomna.

Meny

Vår meny är utformad för att erbjuda klassiska bistrorätter med en modern twist. Oavsett om du söker efter något lätt eller en rejäl måltid har vi något för alla.

Börja med några smakrika snacks eller njut av en tallrik med italienska charkuterier. Våra huvudrätter är ett måste att prova, från klassiska pastarätter till några av våra gästers all-time favorites, såsom Caesar Salad och vår läckra hamburgare - perfekt för alla tillfällen.

Ölen serveras alltid kall, och vår vinlista erbjuder en inspirerande resa runt jorden.

Så kom och anslut dig till oss på The Social, vi ser fram emot att servera dig snart!

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 044-28 48 17 eller via kristianstad@socialbarbistro.se

The Social Bar & Bistro Kristianstad

Måndag - Lördag: 18.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider beroende på säsong och helgdagar. Kontakta hotellet för aktuella öppningstider.

Kommande events

AFTER WORK

8 December bjuder vi på skön musik av DJ Hogge, Quizmas med frågor om julen och AW priser i baren på både mat och dryck. 

Boka via mail eller telefon

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.