Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Sverige

Vid Linköpings mittpunkt, Stora torget, hittar du Comfort Hotel Linköping City. Ett mysigt hotell där du kan njuta av hemtrevliga rum och närheten till stadens shopping och sevärdheter. Välkommen!

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
2,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

2,0
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Linköping City

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

En härlig och nyttig frukostbuffé serveras varje morgon och ingår i rumspriset. Har du sällskap som kommer och vill hälsa på och avnjuta en frukost tillsammans med er? Självklart går det bra till priset 129 SEK på vardagar och 145 SEK på helgerna (barn mellan 5-12 år äter frukost för 79 SEK på vardagar och 99 SEK på helgerna, barn under 5 år äter gratis).

Frukost serveras:

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:30 - 11:00

  • Parkeringsmöjligheter på Clarion Hotel

Parkering

Kommer du med bil till hotellet och vill parkera hos oss i garaget? Parkering kostar 240 kr/natt och kan förbokas genom att kontakta receptionen. Vi har även laddplats för elbilar.

För att komma till parkeringen kör du på St. Larsgatan och sedan upp på Borgmästaregatan och svänger sedan till höger på Hantverkaregatan för att komma till hotellets entré. Några av dessa gator är gågator men hotellets gäster har tillstånd att åka på dessa. Parkera först utanför hotellets entré och checka in samt få ditt parkeringstillstånd så kommer receptionen att guida dig vidare till garaget som ligger i samma byggnad.

  • Rum för dig med husdjur på Clarion Hotel

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Kom bara ihåg att meddela receptionen! Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Wifi

Hos oss surfar du gratis under hela din vistelse. Vårt Wifi heter ComfortHotel.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.