Bokningsbekräftelser

Just nu har vi problem med utskick av bokningsbekräftelser via mejl. Har du genomfört en bokning och ser en bekräftelse har du bokat rummet. Är du medlem och bokade i inloggat läge så ser du bokningen under Min sida.

Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

  • Vi har ett flertal hotell i centrala Malmö, i alla prisklasser. Sök och boka här!

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Malmö Live är en levande mötesplats där konst, musik och design samsas med event och mingel. Välkommen till vårt Living Room som är hjärtat och pulsen på hotellet. I vårt Living Room är ingen dag den andra lik, ena dagen möts ni av en läcker fotoutställning, nästa en after work och därefter en skön funky DJ. Allt kan hända här!

The Living Room Bar

I hjärtat av hotellet, precis innanför lobbyn välkomnar vi dig till The Living Room Bar. En vibrerande mötesplats för alla tillfällen. Jobba härifrån med en rykande kaffe, eller låt dig inspireras av alla människor som går förbi. På kvällen kan du uppleva klassiska cocktails, öl, vin och enklare matbitar. Avslappnad atmosfär, internationell känsla, design, konst & musik.

En levande mötesplats

Även om vi är mycket stolta över vårt utbud så byggs inte en levande mötesplats på världsberömd design, snygga tavlor eller ens den bästa musiken. En levande mötesplats handlar om människor. Det är människorna som skapar hög stämning och en känsla av att en vanlig vardagskväll kan innebära något fantastiskt. Ett affärsmöte, en fika, fredagens after work eller plugg inför tentan? I vårt Living Room finns det plats för alla typer av upplevelser och möten, och här är ni alltid välkomna!

Livingroom Bar

Måndag: 10.00 - 23.00
Tisdag: 10.00 - 23.00
Onsdag: 10.00 - 23.00
Torsdag: 10.00 - 23.00
Fredag: 10.00 - 00.00
Lördag: 15.00 - 00.00

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.