Bokningsbekräftelser

Just nu har vi problem med utskick av bokningsbekräftelser via mejl. Har du genomfört en bokning och ser en bekräftelse har du bokat rummet. Är du medlem och bokade i inloggat läge så ser du bokningen under Min sida.

Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

  • Vi har ett flertal hotell i centrala Malmö, i alla prisklasser. Sök och boka här!

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

En à la carte-restaurang där Manhattan möter Malmö, latinamerikansk streetfood eller en lyxig drink 85 meter över havet? Välkommen till Clarion Hotel Malmö Live.

Goda smaker av grymma kockar

Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, står för smaksensationerna i huset och har tagit fram två restaurang-koncept. Båda drivs av branschens bästa och mest innovativa kockar. 

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson

Välkommen till bords på Malmhattan! Mötesplatsen för Malmöiten och den globala resenären, och även för matkulturen från Manhattan och Malmö. Lokalbon visar stolt upp sitt Malmö från restaurang Kitchen & Tables utsikt, som sträcker sig över Öresund och stadens puls. Här samsas lokala råvaror med mångkulturella smakfavoriter från Manhattan och Möllan på samma tallrik och resultatet är en ovanligt aptitlig allians. Sugen på en lyxig drink, då är du välkommen att droppa in i vår bar del med samma fantastiska utsikt 85 meter över havet.

Eatery Social Taqueria

Eatery Social Malmö är även den en av Marcus Samuelssons restaurangkoncept. Denna gång med tydliga influenser från Mexico, USA och Malmö. Här kan man förvänta sig en mix av det traditionella mexikanska köket med street food från LA, New York och Malmö. Förvänta dig smakexplosioner och dito överraskningar i en brokig kombination med Mezcal, läskande Aqua Fresca och Cocteles, allt i livfull miljö med konst- och musikfokus. 

Med inspiration från några av världens bästa kuster erbjuder vi en mix av livsstilen, maten, drycken och gatukulturen. I Mexiko är tacos en del av både vardag och fest och därför är Eaterys Social Taqueria i Malmö det perfekta stället för alla tillfällen. Kom till oss en vardag, på after work eller för att fira helgen med rejäl fest. Restaurangen hittas på våning 1 och 2.

Brunch  

Varje helg kan du bruncha hos oss! Olika set ups, olika restauranger men med bubbel som gemensam nämnare. Välj din vibe! På lördagar kickstartar Kitchen & Table din dag 85 meter över havet med härlig stämning tillsammans med vänner och bubbel i glasen. Välj och vraka bland söta och salta brunchrätter från den härliga á la carte-menyn. Välj en lugnare brunch och ett stort utbud på söndagen hos Eatery Social Taqueria med en mexikansk twist. 

The Living Room Bar

När det är dags att slänga av sig kavajen öppnar vi upp Living Room Bar. I baren välkomnar vi dig till en värld av klassiska cocktails, och erbjuder alltid något lättare och äta för dig och dina kollegor eller vänner. Givetvis har vi även goda viner och en kall öl på menyn! Ni hittar oss på markplan, i hjärtat av hotellet. 

The Terrace 

Välkommen till din gröna oas i stadens mitt där sinnena transporteras till pulserande downtown Miami. Det blir magiska kvällar med spritziga cocktails, kall öl och fantastiska pizzor från Lillasyster Mastio. Allt under Malmös himmel. Terrassen är byggd på den lägsta kuben ut mot kanalen och håller öppet hela sommaren. 

Boka bord

Frukost
Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Kitchen & Table - Lunch
Måndag-fredag: 11.30 - 14.00
Stängt för lunch 6/6

Kitchen & Table - Brunch
Lördag: 11.30 - 14.00
Sista brunchen 17 juni

Kitchen & Table - Middag
Måndag - söndag: 17.00 - 22.00

Kitchen & Table - Skybar
Söndag - Torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag: 16.00 - 01.00
Lördag: 11.30 - 01.00

Livingroom Bar
Måndag: 10.00 - 23.00
Tisdag: 10.00 - 23.00
Onsdag: 10.00 - 23.00
Torsdag: 10.00 - 23.00
Fredag: 10.00 - 00.00
Lördag: 15.00 - 00.00

Eatery Social Taqueria - Middag
Sommarstängt 

Eatery Social Taqueria - Bar
Sommarstängt 

Eatery Social Taqueria - Brunch
Sommarstängt 

The Terrace
Söndag - Torsdag 16.00 - 23.00
Fredag - Lördag 16.00 - 00.00
Köket öppet 16.30 - 22.00
Stängt 23 - 25 juni

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.