Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

  • Vi har ett flertal hotell i centrala Malmö, i alla prisklasser. Sök och boka här!

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,0
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Malmö Live

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

En à la carte-restaurang med nordiska smaker, mexikansk streetfood eller en lyxig drink 85 meter över havet? Välkommen till Clarion Hotel Malmö Live.

Goda smaker av grymma kockar

Vi har två unika restaurang-koncept i huset, som båda bjuder på nya smaksensationer och tar upplevelsen till en helt ny nivå. Båda drivs av branschens bästa och mest innovativa kockar. 

Sky Bar Malmö Live

En unik mötesplats för såväl Malmöbor som turister, hela 85 meter över havet. Med ett nordiskt kök och enorm passion för lokalt odlade råvaror i säsong, lagas maten från grunden med såväl klassiska som nya smaker med en oanad twist som höjer rätterna till skyarna. Fantastiska drinkar och den gränslösa kärleken till mat med en oförglömlig utsikt över Öresund, Köpenhamns siluett och Malmös underbara innerstad. Boka bord för middag eller kom förbi baren på en drink!

Uno Mas

Uno Mas, en till! Ja, så låter det på vårt mexikanska streethak. I hjärtat av multikulturella Malmö kan du uppleva häftiga smaker, kittlande stark mat och skapa nya minnen. Skåla med grannen medan ni besöker margarita-town, vi vet ju hur det kommer sluta… Uno Mas! 

The Living Room Bar

När det är dags att slänga av sig kavajen öppnar vi upp Living Room Bar. I baren välkomnar vi dig till en värld av klassiska cocktails, och erbjuder alltid något lättare och äta för dig och dina kollegor eller vänner. Givetvis har vi även goda viner och en kall öl på menyn! Ni hittar oss på markplan, i hjärtat av hotellet. 

The Terrace 

Välkommen till din gröna oas i stadens mitt där sinnena transporteras till pulserande downtown Miami. Det blir magiska kvällar med spritziga cocktails, kall öl och fantastiska smaker från vår restaurang Sky Bar Malmö Live. Allt under Malmös himmel. Terrassen är byggd på den lägsta kuben ut mot kanalen och håller öppet under sommaren. 

Boka bord

Frukost
Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Sky Bar Malmö Live - Middag
Söndag - Onsdag: 18.00 - 22.00
Torsdag - Lördag: 17.00 - 22.00

Sky Bar Malmö Live - Skybar
Söndag - Torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag - Lördag: 16.00 - 01.00

Uno Mas - Middag
Öppnar januari 2024!

Uno Mas - Bar
Öppnar januari 2024!

Livingroom Bar
Måndag - Torsdag: 16.00 - 22.00
Fredag - Lördag: 16.00 - 00.00

The Terrace
Closed for the season

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.