Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige
 • Vi har ett flertal hotell i centrala Malmö, i alla prisklasser. Sök och boka här!

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Malmö Live

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

InterGREAT Malmö

Inom vår dynamiska byggnad finns det något för alla och våra tre torn är en symbol som står för lika värde. I vårt hus och i Malmö spelar det ingen roll vem du är eller var du kommer ifrån, vi finns här för dig!

Malmö är en av världens mest internationella städer och andas kultur och kreativitet samt erbjuder många unika historier. Tack vare mångfalden är Malmö den underbara stad som den är. Genom vårt projekt InterGREAT Malmö vill vi visa en annan bild av staden än vad media gör idag. Vi som företag blir inte större än den stad vi lever och verkar i. Därför engagerar vi oss i Malmö och vill belysa stadens positiva sidor samt göra insatser som tar staden framåt. 

Vi fokuserar på att möta, inspirera och integrera ungdomar i Malmö och ge dem en möjlighet att få in en fot i arbetslivet och samhället. Hotellbranschen är en bransch som växer och därför är behovet stort av kompetent och passionerad personal med olika bakgrunder, för framtiden. 

Tidigare aktiviteter som vi gjort och gör:
 • Spelat fotboll med utlandsfödda ungdomar som är arbetssökande på vårt kongresstak, se filmen här!
 • Samarbete med Yallatrappan för att ta fram en Malmö-taco. Se filmen här!
 • Erbjuder alltid praktikplatser via olika nätverk, forum och organisationer för att ge en fot in i arbetslivet.
 • Stolt samarbetspartner till "Malmö, I Love You", där vi ständigt skapar engagemang genom unika kanaler för att visa på kraften vi i staden kan ha tillsammans. Se ett exempel här!
 • Spridit unika kärleksstories om Malmö via våra gäster och lokala profiler, genom våra egenframtagna tröjor. Läs mer om projektet här.
 • "Ensam julgran söker" där vi varje år samlar in tusentals julklappar till barn och ungdomar. Dessa julklappar skänker vi till lokala organisationer som ser till att alla, oavsett förutsättningar, får möjlighet att fira jul.
 • Bjudit på upplevelser för ensamkommande flyktingbarn, i form av brunch, visningar av hotellet, fotbollsmatcher och båttur i kanalen.
 • Tillsammans med Malmö Live Konserthus bjöd vi in till studentfest i våra lokaler för ensamkommande flyktingbarn.
 • I samarbete med Karma och Rädda barnen kunde vi under 2020 erbjuda lunch till elever som studerade hemma under pandemin.
 • "Malmö, I Love You Award" delas årligen ut till årets Malmöförbättrare. En person eller organisation som på ett kreativt och inspirerande sätt bidragit till att göra Malmö till världens bästa stad. Priset delas ut i samarbete med Hyllie Bryggeri med välsignelse av varumärket Malmö I Love You.

Mer information

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.