Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige
  • Vi har ett flertal hotell i centrala Malmö, i alla prisklasser. Sök och boka här!

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Clarion Hotel® Malmö Live 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Malmö Live

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

  • Det populära Zlatan-rummet på Malmö Live Hotell i Malmö

Vill du uppgradera din vistelse? Passa på och slå på stort - hos oss kan du bo som en celeber person, välj vem som passar dig bäst: Zlatan eller Renata Chlumska. 

Zlatansviten

På våning 23 finner du den 100 kvadratmeter stora sviten tillägnad Malmös stolthet, Zlatan Ibrahimovic. Likt stadens okrönte konung bor du här i lyx och flärd - med fönster från golv till tak vaknar du till Malmös bästa panoramavy.

Inredningen i sviten präglas av skandinavisk design som tagits fram i samarbete med Schmidt Hammer Lassen Architects och Ulrika Kjellström-Attar. Tanken är att du ska välkomnas av en liten bit av Zlatan själv.

Svitens nav, och det som många lägger märke till först, är det unika porträttet av Zlatan som tagit plats ovanför matbordet i vardagsrumsdelen. Fotografiet är taget av Eric Broms 2013 och är en del av Statens porträttsamling. Dessutom är sviten utsmyckad med bilder från ”Zlatan Court” och Rosengård, stadsdelen i Malmö där Zlatan växte upp.

Zlatansviten är redo för det mesta - oavsett om ni är ett brudpar eller konferenssällskap som checkar in. Med hotellets största säng (210 centimeter lång, så att även Zlatan får plats), matbord, soffgrupp, loungefåtölj och kök i anslutning tror vi att även du ska trivas. Se hela sviten i 3d.

Glömt boken hemma? Oroa dig inte, självklart kan du låna ett exemplar av Zlatans självbiografi. Du hittar den i bokhyllan.

Chlumskasviten

I samma korridor på våning 23 hittar du Zlatansvitens syster - döpt efter Malmöiten och Sveriges främsta äventyrare, Renata Chlumska. Som kontrast till Renatas alla äventyr välkomnas man in till en lyxig och mysig svit på 75 kvadratmeter. Men vad vore en Chlumskasvit utan lite äventyr? Renata har skänkt olika redskap från hennes Seven Summits, när hon besteg de högsta bergen på varje kontinent, så leta runt i sviten och hitta alla och ta del av hennes upplevelser. Likaså hennes uppväxt och relation till Malmö. Sviten välkomnar en med en fantastisk utsikt över Malmö.

Chlumskasviten är utrustad med en stor dubbelsäng, ett matbord för fem personer, ett skrivbord för kärleksbrev eller mejlkorgen, en soffgrupp perfekt för tv-mys, som även är en bäddsoffa, och en toalett samt ett badrum med badkar och dusch.

Liksom Zlatansviten är även denna pärla ett kreativt verk av inredningsgenierna Schmidt Hammer Lassen Architects och Ulrika Kjellström-Attar med en touch av Renata Chlumska.

Boka svit

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på 
+46 40 20 75 00 eller via book@clarionlive.se.

Priser

Chlumskasviten: 8 848 SEK/natt inkl. ett bubbligt välkomnande
Zlatansviten: 13 000 SEK/natt inkl. ett bubbligt välkomnande

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.