Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

Vi älskar annorlunda. Därför skapar vi en annorlunda mötesplats 128 steg ifrån Malmö C. 293 logirum, kreativa mötesrum, Barbershop, festvåning och 160 kvm gym. Hos oss händer alltid något så kom förbi på Boule, pingis, flipper och mycket mer!

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Malmö

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Vi bjuder på en stor frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. Kom till Comfort Hotel Malmö och njut av frukostbuffén även om du inte bor på hotellet. Pris från 145 SEK på vardagar - på helger och röda dagar kostar det 165 SEK, då får du äta hur mycket du vill. Barn 0-10 år äter för halva priset. Frukosten dukas upp på hotellets entréplan.

Frukosten serveras:
Måndagar - fredagar: 06:30 - 09:30
Lördagar, söndagar och helgdagar: 07:30 - 11:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Det är lätt att komma till oss med bil. Ta sikte på Malmö C och strax därefter hittar du hotellet och parkeringsplatsen. På baksidan av hotellets byggnad finnes parkeringsplatser som ägs av Malmö stad. Betalning för parkering sker i dem närliggande parkeringsautomaterna eller via Mobil APP, Easy Park eller liknande. Dygnsparkering kan lösas direkt ute vid parkeringsautomaterna på parkeringen.

Gym

Oavsett om du är uppe med tuppen eller en nattuggla - glöm inte att packa ner dina träningskläder och testa vårt helt nyrenoverade gym som är öppet 24/7.

Öppettider:

Gymmet är öppet 24/7

Barception

Barception en kombination av en reception, bar och deli. Det perfekta stället för att checka in och testa vårt senaste säsongsinspirerande matutbud. Ta en drink, möt nya eller gamla vänner och ta en matbit innan du utforskar Malmös puls.

Self service station

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Lazy Sunday

Vi gillar Lazy Sundays! Därför låter vi dig, så ofta det går, behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar - utan extra kostnad. Kontakta alltid receptionen så att vi kan se om det finns kapacitet då vi inte alltid kan garantera att rum finns lediga. Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis wifi över hela hotellet. Du kan lätt koppla upp din dator eller surfplatta på nätverket - Telia Wifi, på rummet, i lobbyn eller restaurangen. Ange bara ditt namn och e-mail, sen är det bara att surfa på!

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Ekologisk frukost
 • Utomhusparkering
 • tv
 • Konferenscenter
 • Restaurang
 • Kassaskåp på hotellet
 • Gym
 • Handikapprum
 • Badkar på vissa rum
 • Mötesrum
 • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.