Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ The Mill, Malmös färgstarkaste mötesplats. Med bästa läge på Amiralsgatan, nära Triangeln och Möllan, finns 224 hotellrum, ett flertal konferenslokaler och The Social Bar & Bistro.

Quality Hotel™ The Mill 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Quality Hotel™ The Mill

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Våra två rymliga sviter, Cayenne och Havanna, ligger högst upp på våning 13 med en fantastisk utsikt över Malmös innerstad, samt en glimt av havet. Sviterna ligger i varsitt hörn av huset och har ett separat sovrum med en härlig bred dubbelsäng på 210 cm. Vardagsrummet intill är inrett med en bäddsoffa och en sittgrupp. Båda sviterna har ljusa badrum med dusch och den ena sviten har även badkar. 

Cayenne

Cayenne är vår ena svit som finns högst upp på 13:e våningen. Sviten har ett stort sovrum med en rymlig garderob, en härlig kingsize säng på 210 cm och en vacker panoramautsikt från rummets 4 fönster. Vardagsrummet intill är inrett med bred bäddsoffa så att hela familjen eller kompisgänget kan få plats. Är det fortfarande för lite utrymme så kan man låsa upp dörren till rummet intill via en connecting-dörr.Vardagsrummet har även ett matbord med 5 stolar, en soffgrupp och ett litet pentry.

Pris: från 3500kr

Havanna

Havanna är Quality Hotel The Mills största och lyxigaste svit. Här får du en fantastisk panoramautsikt över Malmö, där du kan se hela vägen från Köpenhamn till Lund. Svitens sovrum rymmer en stor kingsize säng på 210 cm. Vardagsrummet har en mysig soffa som kan fällas ut till en skön säng. Rummet har även 2 bekväma fotöljer och ett matbord med plats för 5 personer samt ett pentry med vask och kylskåp. Det som skiljer mest mellan sviterna är att denna svit har ett stort badrum med spa-känsla. Här kan finns ett stort hörnbadkar, stort dubbelhandfat samt en rymlig dusch. I badrummet kan du gå vidare in till det separata toalett-rummet med dörr och ytterliggare handfat.

Pris: från 4000kr

Välkommen!

Boka Svit

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på tel +46 406 646 000 eller mail q.themill@strawberry.se.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.