Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

  • Ströget konferensrum med plats för 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ View

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i hjärtat av den expansiva stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner - Öresundsregionen.

Restaurang & Bar

På bottenplan, precis vid entrén, möts du av vår bistro och bar – The Social. Här kan du både äta och dricka gott. Klassiska bistrorätter med en modern twist och en trevlig vinlista med smaker från Europa. Vi erbjuder en härlig och avslappnad atmosfär där du kan varva ner efter en hård arbetsdag eller fira något roligt med vänner och familj. Läs mer om The Social Bar & Bistro här

Moderna bekväma rum

Vi har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum som väntar på dig. På 16:e våningen finns vår stora VIP-svit med det absolut bästa läget i hela huset. På samma våning, samt på våningen under, hittar du våra fantastiska Deluxerum. Läs mer om våra rum här.

Ett komplett konferenshotell

Med 27 konferenslokaler och en total kapacitet för 1 120 personer kan vi hjälpa dig att arrangera allt ifrån mindre möten och konferenser till mässor, banketter och kongresser. Vi kan ta hand om event, mingel och middagar för omkring 800 personer. Med ett brett urval av festmenyer kan vi skräddarsy evenemang enligt era önskemål. Likaså kan möbler och lokaler anpassas så att det passar er. Vi erbjuder även en professionell mötes- och eventkoordinator som hjälper er med allt ifrån agenda till teknik. Läs mer om möjligheterna till konferens, möten och fester här. Intill hotellet ligger The Point - Öresundsregionens högsta kontorsbyggnad, där sex av våra konferenslokaler finns med ingång från både hotellet och kontorsbyggnaden.

Läge

Med grannar som Malmö Arena, MalmöMässan och Emporia köpcenter har du promenadavstånd till shopping, restauranger, konserter, mässor, utställningar och mycket mer. Kort sagt - en mötesplats i ordets verkliga betydelse.

I Malmö med närhet till Köpenhamn

Med 50 meter till Hyllie Station tar du dig på bara några minuter med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport. Mysiga Malmö eller storstadspuls i Köpenhamn? På Quality Hotel View behöver du inte välja. Under en weekend hos oss hinner du uppleva två underbara städer med sina unika utbud av nöjen och shopping. 

Svit med utsikt

Lyxa till det ordentligt och uppgradera din vistelse med boende i vår vackra svit med utsikt över landsbyggden. I Horizon-sviten finns både plats och möjlighet för flera olika tillfällen och tillställningar tillsammans med familj, vänner och kollegor eller för en romantisk weekend. Läs mer om Horizon-sviten här.

Relax och gym

På Quality Hotel View kan du träna i vårt hotellgym eller varva ner i relaxavdelningen. Läs mer om vårt gym och våra övriga serviceutbud här

Starta flygresan hos oss

Med 12 minuters tågresa till Kastrup behöver du inte stressa. Semestern eller affärsresan börjar helt enkelt på Quality Hotel View. Antingen med en avkopplande övernattning eller att du möter upp dina vänner här innan det bär vidare ut i världen.

Lollo & Bernie – en oförglömlig upplevelse för hela familjen

Vings populära maskotar finns hos oss under utvalda helger samt under skolloven. Tillsammans med sitt team bjuder de på ett fullspäckat aktivitetsprogram med skattjakt, spel, pyssel, hyss, underhållning och en massa annat roligt. Självklart avslutas dagen med Lollo & Bernies uppskattade Mini Disco där du får möjligheten att dansa och visa dina bästa moves. Här kan du se aktuella datum och boka övernattningspaket

Kontakt

  • Hyllie Stationstorg 29 215 32 Malmö , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Ta Pågatåg eller Öresundståg och gå av på Hyllie station.

Buss

Ta stadsbuss 8 eller 10 och gå av på hållplats Hyllie.

Från Copenhagen Airport

Öresundståg i riktning mot Malmö. Gå av på Hyllie station.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Malmö. Telefonnummer: +46 40 911 911

Om Quality Hotel View

Antal hotellrum

302 rum - 620 bäddar

Antal handikappanpassade rum

28 rum

Antal konferenslokaler 

27 st - kapacitet för upp till 1120 personer

Avstånd flygplatser

Copenhagen Airport: 24 km, 12 min med tåg, ca 20 min med bil
Malmö Airport: 30 km, ca 25 min med bil

Avstånd till lokaltrafik

Mindre än 50 m till Hyllie tågstation
50 m till busshållplatser för stadstrafik och regionaltrafik

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.