Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping är Norrköpings mest spännande hotell med 194 hotellrum, fyra mötesrum och eget gym. Allt paketerat i en läcker design, bara 5 minuter från Norrköping C. 

Comfort Hotel® Norrköping 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Norrköping

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Vi är en av alla dem som påstår att frukost är dagens viktigaste måltid. På Comfort Hotel Norrköping kan du varje morgon njuta av en nyttig och enkel, men ack så god, frukostbuffé. Självklart ingår den i rumspriset.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lördag och söndag: 07.00 - 10.30

Frukosten har varierande öppettider under sommarperioden, skollov och storhelger. Du hittar alltid aktuella öppettider i vår Barception och våra hissar

Parkering

Kommer du med bil? Parkera snabbt och smidigt i vårt parkeringsgarage. Det kostar 150 SEK per dygn. Har du elbil? Vi har åtta laddplatser i garaget. OBS, just nu pågår ombyggnationer i området bakom hotellet, fråga i receptionen så visar vi hur du tar dig till garaget, Runt om hotellet finns allmänna parkeringsplatser mot avgift.

Varmgarage
30 platser
8 platser för laddning av elbil.
Direkt anslutning till hotellet.
Boka här!

Barception

På Comfort Hotel Norrköping gillar vi att sticka ut och göra saker lite annorlunda. Vi vill ha en bar och vi behöver ha en reception – så dessa byggs ihop och VOILÀ – Vi har en Barception. Checka in och beställ något att äta eller dricka på samma gång vettja!

Konferenslokaler

Våra fyra konferenslokaler för upp till 40 personer är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder allt du behöver för ett möte eller en konferens. Studio 1 har en projektor, liten whiteboard och blädderblock, medan Studio 2-4 har 48 tums tv med HDMI ingång (adapter till VGA finns att låna), liten whiteboard och blädderblock. Om ni vill pausa för mat och dryck så erbjuder vi ett dagspaket med två fikapauser samt lunch. Självklart går det även att beställa bara fika eller lunch - vi komponerar dagen efter era behov.

Boka konferenslokal på en gång

Få mer information och boka konferenslokal via e-post eller ring oss på +46 11 156500. Nedan ser du lokalernas kapacitet.

Studio 1

Biosittning: 40 personer
Skolsittning: 30 personer
U-bord: 20 personer

Studio 2 och Studio 4

Max 10 personer

Studio 3

Max 8 personer

Lobbyshop

I vår Comfort Deli hittar du goda mackor, smoothies, drycker, godis och snacks till bra priser. Har du glömt tandborste? Inga problem! Hos oss finns det bl.a. tandborste, tandkräm och bodylotion till en billig peng. Självklart har vi öppet dygnet runt så att du alltid kan få något gott och nyttigt att äta.

Gym

Hos oss på Comfort Hotel Norrköping tränar du i moderna lokaler. Här kan du både träna styrka och kondition. Självklart är gymmet gratis för alla hotellgäster. Gymmet är öppet dygnet runt, men vi ber dig att inte använda löpbandet mellan 21.30 och 07.30.

Self service station

Hos oss ska det vara enkelt att checka in och ut. Slipp långa köer, i våra automater kan du själv checka in, betala och checka ut på egen hand.

Djurvänliga rum

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Detta gäller i mån av plats, så kolla alltid med receptionen att det finns kapacitet. Under sommarperioden har vi väldigt mycket gäster i huset och har då svårt att erbjuda detta, men fråga gärna på plats!

Wifi

På Comfort Hotel Norrköping surfar du kostnadsfritt på hela hotellet. Vårt Wifi heter ComfortHotel.

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Ekologisk frukost
 • Hiss
 • Utomhusparkering
 • Inomhusparkering
 • Kassaskåp
 • Platt-tv
 • Sammanhängande rum
 • Kopieringsmaskin
 • Fax
 • Handikapprum

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.