Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Upp till 20% rabatt på din sommarsemester

Nu kan du boka hotellrum med upp till 20% rabatt på vistelser under hela sommaren – se till att boka senast 16 juni.

Säkra ditt favorithotell till sommaren!

Försäkra dig om en händelserik sommar full av nya upplevelser tillsammans med din partner, vänner eller familj. Passa på att upptäcka en ny destination i Norden, eller se till att boka en vistelse på ditt favorithotell till ett extra bra pris!

Inte planerat sommarens semesteräventyr än? Då är det på tiden! Just nu får du dessutom upp till 20% rabatt på hotell över hela Norden. Har du lovat dina barn en rolig tripp till Liseberg i Göteborg? Kanske har du och din bättre hälft länge drömt om en spaweekend i Finland, eller ska kompisgänget äntligen ta den där efterlängtade roadtripen genom Skandinavien? Missa inte chansen: boka sommarens efterlängtade resmål redan idag.

Erbjudandet kan bokas fram till 16 juni för vistelser alla dagar mellan 20 juni och 18 augusti – sommarens bästa veckor! 

 


 

Låter en lyxig spaupplevelse i Helsingfors som något i din smak? Boka en sommarvistelse på St George här. Eller vad sägs om en helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan? Boka din vistelse på Yasuragi här.

 

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 18 augusti 2024. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningen kan om- och avbokas kostnadsfritt fram till kl. 16:00 på ankomstdagen. Rabatten gäller inte för ombokning till datum som ligger utanför kampanjens boendeperiod. Frukost ingår i priset på alla hotell, förutom Comfort Hotel® Xpress och At Six.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.