Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Post Oskarshamn ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Post

Oskarshamn,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Post, en anrik hotellpärla mitt i Oskarshamn. Hos oss bor du nära butiker och Gotlandsfärjans terminal. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat i rumspriset!

Clarion Collection® Hotel Post 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,3
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Post

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Collection Post är ett charmigt hotell beläget i det gamla posthuset mitt i Oskarshamn. Här bor du nära Oskarshamns station och Gotlandsfärjans terminal. Varje dag är både frukost, fika och kvällsmat inkluderat i rumspriset.

Mitt i Oskarshamn

Clarion Collection Hotel Post är centralt beläget vid Stora Torget i Oskarshamn, bara några minuters promenad från resecentrum och färjeläget. Runt hörnet hittar du den gamla delen av staden, med sina kullerstensgator, konstateljéer och butiker.

Fika och kvällsmat är inkluderat i rumspriset

Varje dag kan du äta en stor och god frukost hos oss, som självklart är inkluderad i rumspriset. Dessutom bjuder vi på fika och kvällsmat när du bor hos oss. Du kan läsa mer om maten och serveringstiderna under Serviceutbud.

Konferensmöjligheter

Vi erbjuder fem konferenslokaler och två grupprum, vår största lokal har en totalkapacitet för 70 personer i en vacker byggnad mitt i Oskarshamn. 

Relaxhörna med bastu

Vi försöker ha en ganska avslappnad stämning hos oss. Och behöver du lite hjälp på traven är du alltid välkommen till vår relaxhörna med bastu.

Från postkontor till omtyckt hotell

Clarion Collection Hotel Post är beläget i två byggnader, som talar om varsin era i Oskarshamns historia. Den vackra huvudbyggnaden är från 1905 och var tidigare stadens postkontor innan det byggdes om till hotell 1985 och totalrenoverades 2012. I huvudbyggnaden härstammar inredningen idag från tidigt 1900-tal. Det är högt i tak och i flera av rummen hittas enastående vackra kakelugnar. En miljö som rimmar väl med traktens historia som småländsk varvsstad. Den närliggande byggnaden är stadens före detta stadshotell, som renoverades 2003.

Kontakt

  • Östra Torggatan 13 57233 Oskarshamn , Sverige

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss och tåg till Oskarshamn station.

Taxi

Vi rekommenderar Oskarshamns Taxi,
telefon +46 491 105 55.

Om Clarion Collection Hotel Post

Antal rum 

110 rum - 168 bäddar

Antal mötesrum

5 st - plats för 70 deltagare  

Avstånd till flygplats

Kalmar Öland Airport: 7,5 mil,
ca 1 timme med bil. 

Avstånd lokaltrafik

Oskarshamn station: 700 meter

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.