Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Skellefteå Skellefteå ,  Sverige

Comfort Hotel® Skellefteå

Skellefteå,  Sverige

Välkommen till ett hotell med moderna konferenslokaler och personlig service i centrala Skellefteå. Den generösa möteskapaciteten gör oss till ett utmärkt val för både större och mindre konferenser eller bara för avkoppling.

Comfort Hotel® Skellefteå 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Skellefteå

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

För oss på Comfort Hotel Skellefteå är målet att ge våra gäster en fantastisk upplevelse vid varje besök.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste mål, och bor du på Comfort Hotel Skellefteå ingår alltid en välfylld frukostbuffé med näringsrika och ekologiska alternativ i rumspriset.

Restaurang & Nattklubb Cinco

På Restaurang & Nattklubb Cinco, som ligger på hotellets bottenplan, möts Norrland, Sydamerika och Spanien på menyn. Här serveras också lunch på vardagar. På fredag- och lördagskvällar förvandlas Cinco till Skellefteås mest omtyckta nattklubb. Läs mer och boka bord här. 

Gym

Ungefär tio steg från hotellet ligger vår samarbetspartner Step In. Ett toppmodernt gym med något för alla träningssugna. Mot en kostnad har du som hotellgäst tillgång till gymmet dygnet runt.

Loungen

Vår lounge och lobbybar välkomnar dig som gäst och lokalbo! Här kan ni spela shuffleboard, sällskapsspel, prata om dagens möte eller bara umgås. I receptionen finns allt från kaffe till annan dryck som passar just för ert tillfälle!

Aqua Spa

I hotellet hittar du även våra samarbetspartners Aqua Spa - ett glatt, tätt sammansvetsat gäng med mångårig erfarenhet. Vi har tillsammans byggt upp Aqua Spa till ett av Sveriges finaste dagspa där vi satsar på service och vill ge det lilla extra till våra besökare. Hos oss kan du boka allt från manikyr och pedikyr till ansiktsbehandlingar och massage. 

Frukost

Måndag - fredag: 06:00 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Under perioden 21 juni till 4 augusti serveras frukosten 06:30-10:00 alla dagar

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.