Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Se alla hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Prisma - ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerskogen och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,3
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Prisma

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

3,5
395 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

En natt med familjen

den 24 juli 2023, , SnyggePer

Det var ett välstädat rum, trevlig och serviceinriktad personal, skön dubbelsäng men en väldigt obekväm bäddsoffa. Frukosten var också helt ok, det fanns vad man förväntade sig men inte mer. Behöver…

Det var ett välstädat rum, trevlig och serviceinriktad personal, skön dubbelsäng men en väldigt obekväm bäddsoffa. Frukosten var också helt ok, det fanns vad man förväntade sig men inte mer. Behöver man ha öppet fönster på natten är öronproppar att rekommendera för det en del trafik utanför, både bilar och tåg.
Läs mer
5

Utmärkt Quality Hotel Prisma

den 4 juli 2023, Linköping, Sverige, Adventurer150106

Servicen/personalen var mycket trevliga, rummet fint och renligt, frukosten var utmärkt, läget var nära och lugnt, en promenad till centrum ca.5-10 minuter. Var mycket nöjd hela tiden av min tre-dag…

Servicen/personalen var mycket trevliga, rummet fint och renligt, frukosten var utmärkt, läget var nära och lugnt, en promenad till centrum ca.5-10 minuter. Var mycket nöjd hela tiden av min tre-dagarsvistelse.
Läs mer
3

Okej hotell med bra frukost

den 15 juni 2023, Stockholm, Sverige, Hanmarnil

Bra storlek på rummen, men utan AC. Tyst mellan rummen, men man kunde höra om det var någon i korridoren. Bra frukost och bra gångavstånd till centrum. Parkering i källaren (mot tilläggsavgift). Okej…

Bra storlek på rummen, men utan AC. Tyst mellan rummen, men man kunde höra om det var någon i korridoren. Bra frukost och bra gångavstånd till centrum. Parkering i källaren (mot tilläggsavgift). Okej gym.

Svar från ägaren

den 21 juni 2023

Hej, Tack för återkopplingen. Hoppas att vi får möjligheten att välkomna er till oss igen.

Läs mer
5

Myshelg i Skövde

den 6 juni 2023, Nora, Sverige, annelio880

Vi träffade vår dotter och hennes kille, hotellet ligger en liten bit utanför men det tar inte många minuter att gå till stan. Där möttes vi upp och gick på restaurang, sedan blev det en liten pubrund…

Vi träffade vår dotter och hennes kille, hotellet ligger en liten bit utanför men det tar inte många minuter att gå till stan. Där möttes vi upp och gick på restaurang, sedan blev det en liten pubrunda i solskenet.Vi är väldigt nöjda med hotellet och dess personal. Vacker park precis bredvid som är mysig att strosa i. Rekommenderas!!

Svar från ägaren

den 14 juni 2023

Hej, Vad roligt att höra att ni hade det bra hos oss. Varmt välkomna igen!

Läs mer
4

Hade gärna stannat längre

den 25 mars 2023, Kristianstad, Sverige, Göran V

Trevli receptionspersonal som ger den info som behövs. Rummet var av standard och jag önskade att det var någon sportkanal på tv. Restaurangens mat var av god kvalitet och bra personal. Det jag sakna…

Trevli receptionspersonal som ger den info som behövs. Rummet var av standard och jag önskade att det var någon sportkanal på tv. Restaurangens mat var av god kvalitet och bra personal. Det jag saknade på frukosten var hemmagjord granola och kanske någon shot hade gett femman i betyg. Gymmet var ok.

Svar från ägaren

den 21 juni 2023

Hej, Vad roligt att höra att du hade det bra hos oss. Varmt välkommen igen!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.