Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Park Södertälje Södertälje ,  Sverige

Se alla hotell i Södertälje, Sverige

Quality Hotel™ Park Södertälje

Södertälje,  Sverige

Quality Hotel Park Södertälje ligger mitt i centrum nära tågstationen och hamnen. Detta charmiga hotell har stadsparken som närmaste granne och passar lika bra för affärsresenären som för semesterfiraren.

Quality Hotel™ Park Södertälje 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,8
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Park Södertälje

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4
458 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Härligt hotell i Södertälje.

den 5 mars 2023, , 220andersj

Vi bor alltid på detta hotell när vi är i Södertälje. Trivs verkligen på det hotellet bra rum fin liten balkong trevlig personal god frukost härlig hotel bar. Hotellet ligger nära såväl till Södertälj…

Vi bor alltid på detta hotell när vi är i Södertälje. Trivs verkligen på det hotellet bra rum fin liten balkong trevlig personal god frukost härlig hotel bar. Hotellet ligger nära såväl till Södertälje centrum med affärer resturanger som till pendeln till Stockholm.
Läs mer
2

Ett av de sämsta hotellen jag bott på i denna prisklassen

den 16 februari 2023, , Maria K

Extremt små rum. Ingen vattenkokare. Reser mycket och är van att göra en kopp te på kvällen. Stannade två nätter denna gången. Ingen städning! Den som designade dessa rum var nog billig. Fick leta l…

Extremt små rum. Ingen vattenkokare. Reser mycket och är van att göra en kopp te på kvällen. Stannade två nätter denna gången. Ingen städning! Den som designade dessa rum var nog billig. Fick leta länge innan jag hittade lysknappen till skrivbordslampan längst in i mörkret under skrivbordet.
Läs mer
5

nöjd

den 14 november 2022, , anette887

På det stora hela nöjd, trevlig personal, bra läge i staden och rent & fräscht. fick bra service från personalen i receptionen att boka taxi mm. Baren var full med besökare och vi samsades om platsern…

På det stora hela nöjd, trevlig personal, bra läge i staden och rent & fräscht. fick bra service från personalen i receptionen att boka taxi mm. Baren var full med besökare och vi samsades om platserna, trevlig stämning.
Läs mer
1

Ingen bra upplevelse

den 28 augusti 2022, , KennethG22khh

Dåligt upplevelse! Vi fick ett rum som luktade illa och byte rum. Hade bokat senare utcheckning kl. 15 och kom en från personal och öppnade dörren kl. 12 när min lilla dotter sov och vi hade lite kläd…

Dåligt upplevelse! Vi fick ett rum som luktade illa och byte rum. Hade bokat senare utcheckning kl. 15 och kom en från personal och öppnade dörren kl. 12 när min lilla dotter sov och vi hade lite kläder.
Läs mer
5

Allt var bra, här bor vi igen.

den 23 augusti 2022, Uppsala, Sverige, Benjamin J

Incheckningen flöt på bra, rummet var fint, skön säng och stort badrum. Frukosten var till belåtenhet. Läget på hotellet är utmärkt nära stationen och mitt i centrum, bra standard och fräscht. Inget a…

Incheckningen flöt på bra, rummet var fint, skön säng och stort badrum. Frukosten var till belåtenhet. Läget på hotellet är utmärkt nära stationen och mitt i centrum, bra standard och fräscht. Inget att klaga på.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.