Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats inne vid terminalerna - för möte, konferens och upplevelser. Fantastisk utsikt. 430 hotellrum, 44 möteslokaler, Arlandas största eventlokal, restauranger och pool.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Smakresan börjar med en fantastisk frukost på våning två. På våning tre i Living Room njuter du av något lätt att äta och dricka i väntan på flyget. Allt serveras med omtanke om dig och miljön. 

Frukost

I restaurang Runway på våning två dukas vår stora frukostbuffé upp från klockan 04.00. En enklare frukost före 04.00 serveras i Livingroom för de som reser tidigt. Restauarang Runway serverar även våra konferensgäster goda luncher och middagar.  

Living Room

 - bästa sättet att umgås. I en soffa med vänner, familj eller kollegor!

En levande mötesplats bygger inte på världsberömd design, snygga tavlor eller ens på den bästa musiken. En levande mötesplats handlar om människor. Det är människorna som skapar hög stämning och en känsla av att en vanlig vardagskväll kan innebära något fantastiskt. Det är vad vi vill förmedla genom Living Room - Clarion living, not just staying.

Vi vill att Living Room skall vara en inspirerande plats där du möter konst, musik, design och naturligtvis andra människor. Vår ambition är att du då och då ska känna att du hellre är i vårt vardagsrum än hemma i ditt eget. 

Varmt välkommen till Clarion Living Room!

Bra mat för en bättre värld

Det vi lägger på tallriken till våra gäster och vår personal är extremt viktigt för oss. Fråga oss gärna om du vill veta mer.

Strawberry har använt WWF:s fiskguide för att utarbeta en egen "rödlista". Resultatet är en lista som används för att kunna bedöma vilka kött- och fiskprodukter som ska undvikas. Vi serverar bara fisk och skaldjur som är ASC- och MSC-märkt och vi bojkottar kött från Brasilien. Vårt kaffe är både ekologiskt och Fairtrademärkt. De goda omeletterna är ekologiska, likaså mjölet vi använder i bageriet. All mat är 100% palmoljefri. För dig som vill eller behöver äta laktos- eller glutenfritt, vegetariskt och veganskt så finns det flera goda alternativ att välja mellan.

Frukost

Måndag - Fredag: 
Frukostbuffé: 04:00 - 09:30

Lördag - Söndag: 
Frukostbuffé: 04:00 - 10:30

Living Room

Måndag - Söndag
11:00 - 00:00 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.