Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Sverige

Se alla hotell i Arlanda Airport, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats inne vid terminalerna - för möte, konferens och upplevelser. Fantastisk utsikt. 430 hotellrum, 44 möteslokaler, Arlandas största eventlokal, restauranger och pool.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

  I Strawberry, på Clarion Hotel Arlanda Airport delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Vi kallar det We Care och detta är några av de områden vi jobbar med.

  Vi stöttar Trygga Barnen

  Sedan 2012 har vi hjälpt Stiftelsen Trygga Barnen som stöttar barn och unga upp till 25 år som har någon nära sig som har problem med alkohol, droger eller mår psykiskt dåligt. Insamlingar, barnaktiviteter, auktion och bidrag är några av de saker vi gör.

  BREEAM-certifierad och klimatkompenserad fjärrvärme

  I december 2016 blev hotellet BREEAM-certifierade.  Vår fjärrvärme klimatkompenseras och vår energi kommer från Arlanda Energi med låg miljöpåverkan.

  ISO 14001-certifierade

  Strawberry har valt det internationellt erkända miljöstyrningssystemet ISO 14001, eftersom det stämmer väl överens med de visioner och åtgärder hotellkoncern har/gör.

  ”VAKET”

  Varje dag har vi rutiner för att minska vår förbrukning av vatten, avfall, kemikalier, energi och transporter. Vi kallar det för VAKET. 

  KRAV-certifierad frukost

  KRAV-märket är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

  Vi serverar bara MSC- och ASC-märkt fisk.

  Få upp till 25% rabatt!

  Nej tack!

  Försök igen

  Få upp till 25% rabatt!
  Tack för att du anmälde dig!

  Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

  3.2.13.011 27
  Bokningskod

  Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

  Spara

  Bokningskod måste anges

  Välj rum

  rum Ta bort rum

  Lägg till rum
  Bokningskod

  Din bokningskod har lagts till.

  Please note

  Your session will be ended

  Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.