Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

At Six Stockholm ,  Sverige

At Six

Stockholm,  Sverige

At Six är Stockholms nya mötesplats, helt utöver det vanliga. Exklusiv med en twist. Med ett unikt rumsutbud, restauranger, barer, gym och eventarena är At Six din nya Stockholms-favorit. Det är på nummer sex det händer, vi ses här!

At Six 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för At Six

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

At Six är ett hotell på Stockholms hetaste plats, Brunkebergstorg 6, med 343 exklusiva rum, en svårslagen event- och mötesarena samt restauranger och barer där du kan njuta av god mat och dryck.

Din nya hotellfavorit i Stockholm

Njut av att bara göra ingenting i en atmosfär som stimulerar alla sinnen. Tack vare det centrala läget har du bara en kort promenad till Stockholms centralstation och Arlanda Express. At Six är platsen för dig, oavsett om du är här på konferens, semester eller bara vill fly vardagen för en stund.

En internationell punkt mitt i Stockholm

At Six handlar om njutning för alla sinnen. Välkommen förbi Blanche & Hierta, vår vin- & delibar på en kaffe eller ett glas vin med smårätter samtidigt som du spanar på människorna på torget. Eller slå dig ner i Dining Room och smaka på europeiska och internationella klassiker, alla lagade med kärlek på säsongens lokala råvaror. Under sommaren breder restaurangen ut sig på torget. Vår cocktailbar erbjuder ett generöst utbud av goda drinkar och musikakter, med andra ord en perfekt plats för mingel och events. Läs mer om våra restauranger och barer här.

Små studios och stora eventytor

At Six har 2 000 rymliga kvadratmeter för alla tillfällen och alla behov. Små och stora studios gör det möjligt att ordna såväl konferenser för stora samlingar som intima möten. Ni väljer, vi fixar. Läs mer om vår event- och mötesarena här.

Direktboka mötesrum online

Nu kan du direktboka mötesrum online. Se 360-foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar, beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Design möter konst

På At Six möts samtidskonst, modern design och svenskt hantverk. De prisbelönta brittiska inredningsarkitekterna Universal Design Studio står för den moderna och tidlösa inredningen och konsten är utvald av konstkuratorn Sune Nordgren.

Unika hotellrum

At Six rymmer 343 hotellrum, med standardrum från 26 kvadratmeter. Njut av en hisnande vy över Stockholm från våra tre panoramavåningar med fönsterutsikt från golv till tak, eller unna dig ett lyxigt boende i en av våra 36 små eller stora sviter. Presidentsviten har egen takterrass med utsikt mot Kungliga slottet. Alla rum är elegant och exklusivt inredda med en twist.

Vår lyxigaste svit

The Masterpiece Suite är vår allra bästa svit. 85 kvadratmeter med all tänkbar lyx, inklusive stor privat terrass med vy över hela Stockholm, unik inredning och högsta säkerhetstänk. 

Exklusivt gym med valmöjligheter

Ta en välförtjänt paus från vardagen i vårt gym som har konditionsdel, fria vikter och maskiner.

Stockholms nya mittpunkt – stans mest eleganta mötesplats

Namnet At Six är en hyllning till adressen Brunkebergstorg 6, Stockholms mest eleganta mötesplats på 1800-talet. At Six blir ett sofistikerat livsstilshotell med puls och en rad häftiga restauranger och barer – alla drivna i egen regi. Vi kombinerar det bästa av det internationella med det lokala för att garantera att ditt besök blir en speciell upplevelse.

Välkommen till At Six – det är här det händer!

Kontakt

  • Brunkebergstorg 6 11151 Stockholm , Sverige

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Blå linje till Kungsträdgården eller alla linjer till T-centralen.

Buss

Buss 53, 57 och 65 till hållplats Gustav Adolfs torg.

Från Arlanda flygplats

Snabbtåget Arlanda Express, Pendeltåg med lokaltrafiken eller flygbuss till Stockholm Centralstation

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm, tel. +46 8 15 00 00

Om At Six

Inredning

Universal Design Studio

Antal rum

343 st – 686 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

850 personer

Avstånd flygplatser

Arlanda flygplats: 40,4 km,
20 min med Arlanda Express, ca 35 min med bil
Bromma flygplats: 8,7 km, ca 20 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Gustav Adolfs torg: ca 100 m 
Tunnelbanestation Kungsträdgården: ca 100 m
Tunnelbanestation T-Centralen: ca 300 m
Stockholms centralstation: ca 300 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.