Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken Stockholm ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken

Stockholm,  Sverige

Mitt på Marcusplatsen ligger vår senaste hotell-pärla som öppnades hösten 2021 - Clarion Collection Hotel Tapetfabriken, i Sickla. Frukost, fika och kvällsmat ingår alltid i rumspriset. Välkomna!

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken ligger mitt i Sickla, en stadsdel där det industrihistoriska arvet märks i allt från arkitektur till den nyfikna och utforskande atmosfär som är så typisk för området. Här finns restaurang och bar för både hotellgäster och grannar. Kvällsmat och fika ingår i rumspriset! Välkommen till nya Clarion Collection Hotel Tapetfabriken.

Hotell inhyst i en gammal tapetfabrik

På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken blandas gammalt med nytt. Som du kan gissa på namnet är hotellet ursprungligen en tapetfabrik från 1906, där det gamla teglet har tillvaratagits. Ambitionen är att nyskapa mötet mellan historisk industri och den industriella revolutionen.

Inredningen består av dekorativa element och avskalade material. Samtidigt som en varm och ombonad känsla med sofistikerad elegans genomsyrar hotellet. Hotellet har även gym och bastu, båda med en vacker utsikt över Marcusplatsen.

Både Södermalm och skidbacke runt knuten

Hotellet är beläget mitt på Marcusplatsen i Sickla, en grön oas intill ett flertal butiker och mysiga resturanger. Här finns gott om parkeringsplatser och nära till kommunikationer med Tvärbanan, Saltsjöbanan och bussar som snabbt tar dig in till såväl Södermalm som ut mot Solsidan. 

Det tar mindre än 10 min att ta sig till Slussen med buss, 20 minuter med buss och tunnelbana till Stockholm Centralstation. Och såklart, gångavstånd både till mysiga Södermalm och Hammarbybacken.

Kvällsmat, fika och frukost är alltid inkluderat

Vi på Clarion Collection Hotel Tapetfabriken vill göra det enkelt för dig, därför serverar vi varje dag en kvällsmat på kvällen och hembakat fika på eftermiddagen. På morgonen dukar vi förstås upp med en generös frukostbuffé. Som gäst ingår alltid detta när du bor hos oss. Läs mer och se serveringstider under Serviceutbud. Är du sugen på något annat att äta eller dricka så kan du slappna av i vår hotellbar med enklare rätter från vår barmeny och något gott att dricka i glaset.

På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken har du nära till allt

På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken får du det bästa av två världar, urban storstadspuls och naturens lugn. I kvarteren finns mängder av butiker och restauranger, en välsorterad deli, mysiga caféer och ett kafferosteri. I Dieselverkstaden på andra sidan Marcusplatsen finns ett av Stockholms mest välsorterade bibliotek men också teater, hantverk, konsthall och biograf.

För den som gillar ett aktivt liv väntar naturens nöjen med cykling, kajak i Sickla sjö eller löpning i Nackareservatet. Eller varför inte en omgång padel i någon av de nyanlagda utomhusbanorna? Här finns också Hammarbybacken med skidåkning mitt i stan på vintern och mängder av aktiviteter övriga året. I Sickla finns också klätterhall och inomhusgolf. Välj och vraka!

Kontakt

  • Marcusplatsen 9 131 54 Stockholm , Sverige

Om Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Antal rum

236 hotellrum

Antal konferenslokaler

4 st
Boka möte eller konferens: meeting.tapetfabriken@strawberry.se

Avstånd till flygplats

Bromma Airport, ca 15 km och 20 minuter med bil
Arlanda Airport, ca 50 km och 40 minuter med bil

Hitta till hotellet

Från Stockholm centralstation

Tunnelbana med byte till buss vid Slussen tar det 20 minuter till hotellet.
Med taxi tar det 15 minuter.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm, telefon 08-15 00 00

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.