Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

  • En bäddad dubbelsäng med morgonrockar i fotändan och stora fönster med utsikt över takåsarna  i ett Deluxerum på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm.

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet till shopping och nöjen.

Clarion Hotel® Amaranten 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Amaranten

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel Amaranten ligger i centrala Stockholm, bara 8 minuters promenad från centralstationen och Stockholm city. Ett perfekt läge för dig som vill ta på dig upptäckarskorna och uppleva Stockholms alla sevärdheter. På hotellet trivs du som uppskattar den unika, moderna designen med inspiration från 1960-talet. Hos oss finns också gym och konferensavdelning.

Local vibes mitt i Stockholm

Clarion Hotel Amaranten ligger i den levande stadsdelen Kungsholmen, som är vackert omringad av vatten och fina promenadstråk. Här har du nära till både sevärdheter, shopping och pulsen i city. Dessutom är det restaurangtätt på Kungsholmen med många uteställen, allt från avslappnade uteserveringar till nöjespalats. Här trivs familjer, par och affärsresenärer. På tio minuters promenad är du vid Stadshuset där det dagligen avgår båtar ut till Stockholms skärgård. 

Utanför hotellets dörr finns tunnelbanan som tar dig till T-centralen och Kungsträdgården och city på bara fyra minuter. Här kan du hoppa på spårvagnen till Skansen, Gröna Lund, Abba the Museum, Nordiska museet och Vasamuseet. Vill du hellre promenera är du på Hötorget på bara 10 minuter.

Brasserie NÒR

Slå dig ner i en livlig och ombonad miljö och njut av en förstklassig smakupplevelse i hotellets brasserie, NÒR. Här serveras klassiska, nordiska favoriter med en stor dos av nyfikenhet. Vare sig du väljer något från à la carte-menyn, eller Chef´s Choice, kan du förvänta dig smakrika och säsongsbetonade rätter i nordisk anda. Välkommen till Kungsholmens nya vardagsrum! 

Living Room

Välkommen till en av Stockholms trevligaste hotellbarer, här kan du njuta av både klassiska och nya drinkar, gott vin och spännade ölsorter i en skön och avkopplande miljö.

Gym 

Välkommen till vårt fräscha gym i samarbete med Casall Pro. Här står funktionell träning i fokus och med de nya redskapen får du som gäst en träningsupplevelse där kreativiteten får flöda. 

Kontakt

  • Kungsholmsgatan 31 112 27 Stockholm , Sverige

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Blå linje till Rådhuset.

Buss

Buss 1, 54, 61, 65
Kliv av vid hållplatserna Rådhuset eller Kungsbroplan

Från Arlanda

Arlanda Express till
Stockholm centralstation.
Byt till tunnelbana eller buss.

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM,
Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Amaranten

Antal hotellrum

461 rum

Antal konferenslokaler

10 st - total kapacitet för 200 deltagare. Rummen har kapacitet för 2-75 personer. 

Avstånd flygplatser

Arlanda Flygplats: 40 km, ca 45 min
Bromma Flygplats: 7,8 km, ca 20 min

Avstånd lokaltrafik

Tunnelbanestation Rådhuset: 0 m
Busshållplats Scheelegatan: 10 m
Stockholms centralstation: 750 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.