Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på livfulla Södermalm, en populär stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerior. På hotellet finns Elements Spa, restaurang NÒR Södermalm, barer och ditt eget vardagsrum - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,1
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Stockholm

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Södermalms bästa läge

Med centralt läge på Södermalm är hotellet en perfekt bas för dig som vill uppleva stadens puls och samtidigt ha nära till naturen. Hotellet ligger endast en minut från tunnelbanestationen Skanstull och därifrån är det fyra stopp från Stockholms centralstation.

Runt hörnet finner du vackra Eriksdalslunden och Årstaviken, perfekt för promenader och löpturer. I närheten finns butiker, trendiga restauranger, vinbarer, lokala bryggerier, mysiga caféer och konstgallerior. Se våra lokala tips här. Ta dig också en tur på hotellet redan innan du besöker oss - se här! 

Elements Spa

Efter en dag i det pulserande stadslivet kan det vara skönt att ta en paus och varva ner på Elements Spa. Här finns en relaxpool med både inom- & utomhusdel, isduch, ång- och torrbastu. Om du vill kan du inleda vistelsen med ett besök i gymmet. Det ingår lån av morgonrock, tofflor och handduk och det bjuds på te och frukt. I baren finns allt från matiga rätter till snacks, hälsodrinkar och alkoholhaltiga drycker. Det finns även ett brett utbud av ansikts- och kroppsbehandlingar. Hotellgäster har rabatt på entrépriset. Varmt välkommen till Elements Spa.

Restauranger

Njut av en meny full av rätter i nordisk anda i vår restaurang, NÒR Södermalm. Köket hyllar den nordiska kokkonsten i kombination med moderna och spännande inslag från Centraleuropa. Under de varmaste sommarmånaderna kan du även slå dig ner för god mat och dryck på terassen som du hittar på plan 2. Varmt välkommen!

Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Konst på Clarion Hotel Stockholm 

Clarion Hotel Stockholm är som ett konstgalleri. Tillåt oss att presentera en unik samling av skandinavisk samtida konst. Hämta upp vår guidebok och gå en konstvandring genom lokalerna i hotellet. Den största delen av konsten hittar du i publika ytor såsom lobbyn, restaurangen, bankettsalen och konferensytorna. Några av verken finns även i hotellrummen. Konsten på Clarion Hotel Stockholm kommer att överraska, glädja, förundra. Men inte lämna någon oberörd.

Varmt välkommen till oss på Clarion Hotel Stockholm - den levande mötesplatsen på Södermalm där stad möter natur!

Kontakt

  • Ringvägen 98 10460 Stockholm , Sverige

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Grön linje söderut till Skanstull.

Buss

Buss 3, 4, 57, 74 eller 164 till Skanstull.

Från Arlanda

Arlanda Express eller Flygbuss
till Stockholm centralstation.
Byt till tunnelbana eller buss.

Med bil

Närmaste parkeringsgarage är AimoPark på Skansbrogatan 5. Obs! Det är ett externt parkeringsgarage, parkering sker i mån av plats (går ej att förboka) och betalning sker på plats i garaget. 

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM,
Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Stockholm

Antal hotellrum

532 st - 1064 bäddar

Antal konferenslokaler

17 st - plats för över 1000 deltagare

Avstånd flygplatser

Arlanda flygplats: 42 km, ca 45-60 min
Bromma flygplats: 14 km, ca 20-30 min

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Skanstull: 50 m
Tunnelbanestation Skanstull: 50 m
Stockholms centralstation: 2 km, ca 10 min
Härifrån avgår SJ:s tåg,
Arlanda Express samt Flygbussarna.

Utmärkelser

2016

- "We Care Hotel of the Year" - Strawberry

2017

- "Luxury City Hotel of the Year" - Luxury Travel Guide

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.