Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på livfulla Södermalm, en populär stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerior. På hotellet finns Elements Spa, restaurang NÒR Södermalm, barer och ditt eget vardagsrum - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,8
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Stockholm

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel Stockholm är som ett stort konstgalleri.

Innanför våra dörrar kan vi presentera en unik samling av skandinavisk samtida konst. Den största delen av vår konst hittar du i publika ytor såsom lobbyn, restaurangen, bankettsalen och konferensytorna. Några verk finns även i hotellrummen. Konsten på Clarion Hotel Stockholm är noga utvald av vår konstcurator för att överraska, glädja och väcka förundran. Här kan du ladda ner en digital konstvandring som tar dig igenom vår permanenta samling av skandinavisk konst. Läs, begrunda och njut!

OKOK - Lokal konstnär på besök

Thomas Gunnarsson, OKOK eller “Sveriges snyggaste rappare” som han också kallar sig är en Stockholmsbaserad konstnär och musiker med rötterna i den svenska hiphopen och Stockholms graffitivärld. Thomas är definitionen av en mångsysslare och känner sig lika bekväm i musikstudion, konstateljen eller med författarpennan i handen. Han har hunnit ge ut flertalet skivor och texter parallellt med sitt måleri.
Han är uppväxt norr om Stockholm och var verksam i den tidiga graffitiscenen där både laglig och olaglig konst var delar av hans uttryckssätt. Nuförtiden håller Thomas sig på den lagliga sidan av konsten men hans influenser från ungdomen syns tydligt i hans verk. Tavlorna som nu pryder hotellets väggar är verk där OKOK arbetar med färger, linjer, djup och komposition i olika lager med hjälp av akryl, sprayfärg och pennor. Välkommen att ta del av OKOKs konst på plan 1 och 2. Här kan du läsa mer om OKOK:

WATCH THIS SPACE - Vår expressiva konstvägg

Curerad av Thomas Gunnarsson skall denna vägg i hotellets reception bjuda på verk av lokala konstnärer som väcker känslor och uppmanar till diskussion. Verken byts ut var tredje månad. Som ett stort hotell vill vi uppmuntra våra gäster att ta sig tid att se konsten och att själva bilda sig en uppfattning om den - positiv eller negativ, ifrågasättande eller likgiltig. Alla känslor är tillåtna och alla tolkningar är fria. Dra fram en stol, sätt dig och fundera ett tag och låt dina sinnen uppleva konsten. Här kan du ladda ner information om vår nuvarande utställning:

Är ni en samling människor, en konstförening eller ett företag som vill ha en konstvisning på hotellet, maila oss

Ladda ner konstfolder

Konst på Clarion Hotel Stockholm

Välkommen att uppleva konsten på Clarion Hotel Stockholm. Du hittar verk av bland andra:

Magnus Bärtås
Kristoffer Busch
Jeanenette Christensen
Håkan Elofsson
Andreas Eriksson
Maria Friberg
Mads Gamdrup
Karin Granqvist
Sebastian Helling
Olav Christopher Jenssen
Anna Kleberg
Anders Krisår
Daniel Mair
Jon Arne Mogstad
Jockum Nordström
Kirsten Ortwed
Annette Senneby
Martin Wickström

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.