Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på livfulla Södermalm, en populär stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerior. På hotellet finns Elements Spa, restaurang NÒR Södermalm, barer och ditt eget vardagsrum - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Stockholm

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
3895 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Det stora hotellet där du som gäst blir bemött på bästa sätt av all personal

den 29 februari 2024, , anders300

Att bli igenkänd och att de dessutom hälsar dig välkommen samt kommer ihåg vad du åt vid senaste tillfället gör mig imponerad. Jag besökte även gymmet som är lagom stort så du kan träna hela kroppen o…

Att bli igenkänd och att de dessutom hälsar dig välkommen samt kommer ihåg vad du åt vid senaste tillfället gör mig imponerad. Jag besökte även gymmet som är lagom stort så du kan träna hela kroppen och även köra kondition. Återvänder snart igen!
Läs mer
2

Spärrad HDMI-port och bara TV-utbud 2024

den 26 februari 2024, , 422mattiasd

Omdömet från 2019 om TV-apparater med blockad HDMI-port gäller fortfarande 2024, så inte ett hotell för er som vill ta en lugn kväll på rummet och se på streaming via egen dator t.ex. Inte direkt en d…

Omdömet från 2019 om TV-apparater med blockad HDMI-port gäller fortfarande 2024, så inte ett hotell för er som vill ta en lugn kväll på rummet och se på streaming via egen dator t.ex. Inte direkt en deluxeupplevelse på deluxerummet. Myskvällen med frugan blev antingen ordinarie TV-utbud en måndagskväll eller titta på en liten datorskärm. Tipsar om Scandic Malmen inte långt från Clarion Stockholm där vi var i höstas som till och med underlättat för gäster att ta med egna enheter att koppla in i TV:n om ni planerat en liknande kväll som jag och min fru.
Läs mer
2

Behöva fräschas upp och bättra på städningen

den 24 februari 2024, Uddevalla, Sverige, missepissen

Hade skickat till hotellet att jag skulle komma senare på kvällen, fick inte svar förrän 2 dagar senare. Dåligt städat i badrummet få väggarna var massa fläckar och det var mögel i badrummet fick jag…

Hade skickat till hotellet att jag skulle komma senare på kvällen, fick inte svar förrän 2 dagar senare. Dåligt städat i badrummet få väggarna var massa fläckar och det var mögel i badrummet fick jag se på morronen.. Skulle behöva fräscha upp rummen en del. Det som var bra med rummet var att det fanns kylskåp. På morronen var det strömavbrott när jag skulle äta frukost, hon som stod och informera hade verkligen rösten för att göra sig hörd. Frukosten var inte lätt att avgöra då det var kaos pga strömavbrottet.
Läs mer
5

Pehr

den 24 februari 2024, , spehr298642

Mycket trevligt med den glada tjejen som bjöd på fika vid hissen på eftermiddagen. Trevlig personal med god service rent och fint med ett bra läge nära tunnelbanan. Bra frukost och en trevlig restaur…

Mycket trevligt med den glada tjejen som bjöd på fika vid hissen på eftermiddagen. Trevlig personal med god service rent och fint med ett bra läge nära tunnelbanan. Bra frukost och en trevlig restaurang!
Läs mer
3

Ett Hotell med stort behov utav uppgradering

den 22 februari 2024, Sverige, Emil H

Allmänt Slitet, stort behov utav uppfräschning. Väldigt dåliga kuddar. Gymmet var katastrof, väldigt stort behov utav uppgradering. Frukosten var okej, tyvärr samma äggröra som alla andra hotell, är d…

Allmänt Slitet, stort behov utav uppfräschning. Väldigt dåliga kuddar. Gymmet var katastrof, väldigt stort behov utav uppgradering. Frukosten var okej, tyvärr samma äggröra som alla andra hotell, är det ens ägg i?
Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.