Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central erbjuder Stockholms mest centrala läge, runt hörnet från Stockholms centralstation. Härifrån har du gångavstånd till Stockholms utbud av restauranger, shopping, museer och klubbar.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,8
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

För oss på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central är läget allt. Mer centralt än så här kan du inte bo i Stockholm. Vi erbjuder kompakta, fräscha rum till bra priser - precis vid Stockholms Centralstation.

Betala bara för frukosten du vill ha

På Comfort Hotel Xpress har vi valt att hoppa över frukostbuffén. I vår Bareption har vi istället plockat fram ett urval av chiapudding, havregrynsgröt, smörgåsar, yoghurt, smoothies, juice, nymalet fairtrade kaffe och andra saker som passar perfekt till din frukost. Köp det du är sugen på, ta sedan med frukosten ut på Stockholms gator eller sätt dig ner och njut i vår lobby. Du kan även välja att köpa med vårt färdiga frukostpaket som kostar 95 SEK. 

Ta en virtuell tur av vårt hotell här.

Centralt läge

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central ligger i Stockholms World Trade Center, med direkt anslutning till Stockholms Centralstation. Här har du gångavstånd till Stockholms stora utbud av shopping, restauranger, nattklubbar och sevärdheter. Kommer du med bil parkerar du enkelt och smidigt i parkeringshuset vägg i vägg med hotellet. Här kan du se alla våra hotell i Stockholm.

Hotellrum

Våra hotellrum är kompakta och har precis det du behöver. Välj att bo lite rymligare i ett standardrum eller spara pengar och yta i ett av våra moderaterum. Moderate passar perfekt för dig som vill koppla av och sova riktigt gott efter en hektiskt dag i Stockholm. Tystare sovplats får man leta efter.

Mat & dryck

Trots att hela Stockholms utbud finns runt hörnet kan det vara skönt att bara få stanna kvar på hotellet då och då. I lobbyn finns en bar där vi serverar både mat och dryck, vilket gör att du inte behöver gå en endaste meter.

Tillgänglighetsanpassade rum

Vi har ett antal hotellrum som är utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om vad som finns på vårt hotell? Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om Comfort Hotel Xpress Stockholm Central.

Kontakt

  • Kungsbron 1 11122 Stockholm , Sverige

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Tunnelbanestation T-Centralen

Från Arlanda

Arlanda Express till Stockholms centralstation

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM,
telefon +46 8 15 00 00

Om Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Antal hotellrum

257 rum - 503 bäddar

Avstånd flygplatser

Arlanda flygplats: 40  km, ca 35 min 
Bromma flygplats: 9 km, ca 20 min 

Avstånd lokaltrafik

Tunnelbanestation T-centralen:
ca 150 m 
Stockholms centralstation: ca 50 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.