Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Avicii Arena och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel™ Globe 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Globe

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Julevent för kollegorna eller det stora släktfirandet, årets bästa tid närmar sig med stormsteg!

Julen är en tid för kärlek, gemenskap, skratt, glädje och god mat såklart! En tid att slappna av där härliga måltider och fina ögonblick med familj, vänner och kollegor ska stå i fokus. Våra kockar lagar läckra rätter av de allra bästa råvarorna och vi garanterar något för alla smaker. Upplev en festlig atmosfär på Quality Hotel™ Globe. Kom nynnandes, dra sjungandes! 

Vad bjuds det på? 

Första serveringen består av löjrom, creme fraiche och rödlök tillsammans med smör, bröd och Västerbottenost. Personalen guidar er genom upplägget för kvällen, tar dryckesbeställning och serverar, direkt från köket kommer en varm liten råraka på tallrik som avnjuts till löjrommen. Andra serveringen består av dillkokt potatis som serveras varm direkt från kök till bord, förse er därefter från vår förrättsbuffé med både klassiska och “oklassiska” rätter. Vid tredje serveringen gör ni ett val av varmrätt, alternativen är (1) Helstekt kalvfilé med rostad morotscrème, portvinssås, tryffelpotatispuré samt apelsinglaserad svartrot (2) Mjukbakad röding med smörad räkfond, rökta räkor, löjrom, aioli, tournerad potatis samt saffransbakad fänkål (3) Confiterad bruten rotselleri med rostad morotscrème smaksatt av apelsin, eldad hjärtsallad, gruyèreost, brända hasselnötter, olivolja med smak av rostad nejlika samt kryddig krasse. 

Givetvis fullföjs det hela med ett gottebord. Kaffe och mjölk ställs fram på borden och beställning på dessertvin alternativt avec görs. Under tiden dessertvin och avec inväntas ges chansen att avnjuta vår dessertbuffé med sötsaker. Så luta dig tillbaka och låt vår personal ta hand om ert sällskap!

775 kr per person (inkl. moms) erbjudandet gäller för grupper om minst 50 personer.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.