Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Avicii Arena och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Globe

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Quality Hotel Globe! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Att göra under vistelsen

Hotellet ligger vägg i vägg med Globen Shopping Center där du hittar över 60 butiker under samma tak. Passa även på att uppleva Stockholms vyer från Globens tak med Skyview. Huvudattraktionen är såklart alla olika evenemang som anordnas på arenorna i området.

Parkering

Quality Hotel Globe har en mindre utomhusparkering bakom hotellet (250 kr/dygn). Som gäst på hotellet kan du förboka en plats genom att kontakta oss via mail eller telefon. Alternativt kan du parkera i Globen Shopping (Arenavägen 49, plan 3) där du hittar ingången till hotellet via parkeringshuset, meddela receptionen vid ankomst och få rabatterat pris på 270 kr/dygn som hotellgäst (ordinarie pris 310 kr/dygn, kan ej förbokas).

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Globe är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Uppgradera din vistelse

Varför inte lyxa till din vistelse genom en rumsuppgradering, privat bastu eller något av våra tillvalspaket på rummet vid ankomst? Kontakta oss via mail/telefon för mer info och priser så hjälper vi er att förgylla er vistelse lite extra. 

Gym

Som hotellgäst har man tillgång till gymmet dygnet runt som är beläget på våning 2, intill lobbyområdet.

WIFI

Trådlös uppkoppling finns i hela huset, oavsett om du befinner dig på hotellrummet, på konferens eller i någon av våra restauranger. Självklart är det gratis, anslut enkelt via öppna nätverket Qualityguest.

Tvättservice

Tvättservice är tillgängligt på hotellet. Lämna din tvätt i receptionen innan kl. 09.00 så får du den åter samma dag efter kl. 17.00, måndag - fredag. Priser och tvättpåse hittar du på rummet.

Lounge 24

Bakom receptionen ligger Lounge 24 där vi har det mesta du kan behöva! Kaffe, läsk, chips, godis och annat smått och gott. Diverse hygienartiklar och annat du glömt på resan går att köpa i receptionen.

Express Checkout

Trött på att stå i kö när det är dags att checka ut från hotellet? Om du anmäler dig för Express Checkout vid ankomst kan du enkelt lämna din nyckel i vår Express Checkout-låda när det är dags att lämna hotellet. Och du - det är garanterat ingen kö.

Bagagerum

Vi har ett bagagerum där det går bra att förvara bagage i väntan på incheckning eller efter avresa.

Förlorat och upphittat

Fick du inte med dig allt när du packade för hemresa? Kontakta gärna receptionen så kommer vi göra vårt yttersta för att du ska återfå dina kvarglömda ägodelar. 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 16.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Sen utcheckning och tidig incheckning går att köpa till vid tillgänglighet.

Frukost

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:30 - 10:30

Bor du inte på hotellet? 

Välkommen på frukost, 195 SEK per person (i mån av plats).

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.