Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar, fyra unika restauranger. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm.

Yasuragi 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,7
av 10
Betyg för Yasuragi

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

  • Mat som flamberas på Yasuragi, Nordic Choice Hotels

Mat för alla sinnen. Vi erbjuder fyra restauranger samt en cocktail bar med takterass och utsikt över Stockholms skärgård.

RESTAURANT PLAN 3

I våra matsalar Hasu och Minamo serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. Här förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett motionellt uttryck. 

TEPPANYAKI KIRI RESTAURANT

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I Teppanyaki Restaurant har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med inspiration från Japan och vår omgivning.

IZAKAYA NAGI

Upptäck en värld av smaker i Izakaya Nagi 凪. I anslutning till det japanska badet hittar du här ett matkoncept som bjuder på något för alla. Välj mellan varma och kalla rätter av olika slag samt det där goda söta. Självklart, allt med inspiration från de japanska köken. Här äter du din lunch eller middag om du väljer paket med just Izakaya Nagi som middagsalternativ. Välj dina smaker och din tid att njuta.

SUSHI BAR NAMIYAMA

Upptäck riktigt fin sushi i vår Sushi Bar Namiyama 波山. I anslutning till det japanska badet hittar du här en unik pärla där du kan slå dig ned mellan bad och aktiviteter och njuta en exklusiv sushi och ta en japansk öl eller ett glas champagne. Närheten till det japanska badet gör att du kan slinka in på en bit mat utan att lämna den sköna avkopplade känslan.

COCKTAIL BAR

Här serveras klassiska cocktails, mocktails och ekologiska viner på glas tillsammans med spännande öl från världens alla hörn. Koppla av med ett glas Champagne eller en japansk öl på vår takterrass medan du njuter av den milsvida utsikten över Stockholms inlopp.

Klädsel

I våra restauranger får du gärna bära yukata (japansk bomullsrock), det tillhör den japanska traditionen på ett Ryokan (värdshus i Japan). 

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning på
telefon 08-747 61 00 eller
via info@yasuragi.se.

Öppettider

Frukost 

Alla dagar: 07.30 - 10.30

Lunch 

Alla dagar: 11.30 - 14.00

Middag

Alla dagar: 18.00 - 23.00

Middag - Teppanyaki

Öppet torsdag - söndag

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden, storhelger och Yasuragi Kids-perioden. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.