strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Utomhuspool på spa Yasuragi i Stockholm.

Tid för avkoppling på Yasuragi i Stockholm

Boka nu

Släpp alla måsten och bege dig mot Nacka och Yasuragi. Detta japanska spahotell erbjuder något utöver det vanliga när det kommer till avkoppling, tystnad och sparitualer. Låt kropp och själ koppla av i de varma källorna, tvaga dig på klassiskt japanskt vis och delta i någon av alla aktiviteter.

Spa i klassisk japansk stil

Såväl spaanläggning som hotell och restaurang är inredda i klassisk japansk stil och alla gäster får låna en kimono och badkläder under vistelsen för att atmosfären ska vara så harmonisk som möjligt. Börja med tvagningsritualen i det japanska tvagningsrummet där du sitter på en liten pall och tvättar dig. Kliv sedan ut i de varma utomhuskällorna som är byggda i etage och blicka ut över Stockholms inlopp. Här kan du koppla av och bara låta vattnet omsluta dig och lyssna till naturen.

Kontraster mellan varmt och kallt

På insidan väntar ännu fler möjligheter till avkoppling – välj bland kolsyrebad, ångbastu med salt, fotbad och ljuvliga kropps- och ansiktsbehandlingar. Eller varför inte gå ner i det uppfriskande isbadet som håller en temperatur på 8 grader? Kontrasten mellan kallt och varmt får dig verkligen att vakna till och det ger en ordentlig kick till blodcirkulationen.

Övernattning eller spabesök över dagen?

Yasuragi erbjuder flera alternativ för dagsspa, men du kan även förvandla spavistelsen till en hel weekend. Boka ett spapaket med boende, måltider och aktiviteter tillsammans med vännerna, mamma eller kärleken och njut av härliga dagar i Stockholms inre skärgård. Den anrika badtraditionen på Yasuragi kommer att göra dig som ny!

Inomhuspool på spa Yasuragi i Stockholm.Bastu på Yasuragi spa i Stockholm.Vattenfall på spa Yasuragi i Stockholm.Eldstad på spa Yasuragi i Stockholm.

Yasuragi

Stockholm

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Hamndalsvägen 8, 132 81 Saltsjö-Boo
 • contactPhoneTelefon
  +46 747 61 00
 • emailContactE-post
  info@yasuragi.se
 • calendarBokning
  Boka nu