Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Varmt välkommen till Clarion Hotel Sundsvall! Ett enastående hotell med takbar, restaurang, spa, gym, härliga hotellrum och stora konferensmöjligheter. 

Titta inuti hotellet med med våra 360-graders panoramabilder. 

En ny mötesplats för unika ögonblick

Checka in i huset och få en känsla av weekend hela veckan. Här får hotellgäster, lokalbefolkning och andra resenärer ta del utav noga utvalda upplevelser där du som gäst alltid är i största fokus. Husera i trendiga moderna hotellrum, njut av förstklassig Fun Dining, vakna till hotellfrukosten du alltid drömt om och flyt på rygg uppe i hotellets högsta våning där ett ljuvligt SPA och relax återfinns. Vi har dessutom flera restauranger och barer som väntar på dig och dina och vår konferensavdelning till mötesarena är något alldeles särskilt. Givetvis har vi också ett välutrustat gym. 

Clarion Living Room - Sundsvalls vardagsrum 

I vårt designade Living Room kan du njuta till fullo med en rykande kopp kaffe, låta dig inspireras av alla människor som går förbi, njuta av god gastronomi och härlig dryck från våra restauranger och barer, samt vara en självklar del av skådespelet på hotellet.

Vi serverar dagens lunch i Living Room varje vardag kl 11.00-13.30. Veckans lunchmeny läggs upp varje måndag på vår Instagram. Vid större lunchsällskap ber vi dig boka i förväg för att säkerhetsställa att ni får plats i restaurangen under önskad tid. Boka via reservations.cl.sundsvall@strawberry.se.

Skybar, takterrass och restaurang by Marcus Samuelsson 

Nyfiken på smaker från Manhattan i ett spännande möte med de finaste råvarorna från Medelpad? Högt upp i hotellet lyfter dessa gastronomiska smaker signerade ingen mindre än den globala stjärnkrögaren Marcus Samuelsson. På denna våning finns restaurangen Kitchen & Table Sundsvall, vår unika skybar och dess enorma takterrass med magnifik panoramautsikt över staden och Selångersån.

Elements Spa Sundsvall - uppe på taket! 

I hotellets högsta våning hittar du Elements Spa Sundsvall, ett toppmodernt spa som väcker alla sinnen för att sätta din stund i rätt stämning. Här finner du ett brett utbud av behandlingar för ansikte och kropp, en uppvärmd takpool med en slående utsikt över Sundsvall samt ång- och torrbastu. På helgerna kommer vi att höja pulsen med pool club på taket. Olika dagar, olika tider, olika setups - men alltid med en fantastisk upplevelse som gemensam nämnare. Välj din vibe för dagen och boka in ditt besök därefter.

Mötesplatsen för alla tillfällen

Clarion Hotel Sundsvall är en idealisk mötesarena för små som stora ögonblick och på Clarion Hotel Sundsvall är en konferens så mycket mer än en konferens. Vi strävar alltid efter att skapa minnesvärda ögonblick, event och möten. Boka konferens och välj mellan 12 ljusa, moderna och flexibla lokaler som passar alla typer av events.

Idealiskt läge i en helt unik destination 

Clarion Hotel Sundsvall blir ett nytt landmärke i stadssiluetten och hotellet är adresserat Norrmalm, en ny modern stadsdel som växer fram i omtyckta Sundsvall. Här bor du i ett toppenläge precis vid vattnet på första parkett - granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. 

Sundsvall som stad har ett idealiskt läge geografiskt och du har destinationer som världsarvet Höga Kusten en kortare bil eller tågresa bort. Sundsvall kallas mer än ofta “Norrlands huvudstad” och har fått pris som Sveriges vackraste stadskärna. 

För laget och hejarklacken 

Vi är stolta grannar till NP3 Arena i Sundsvall. Vi är också glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning och egen idrottsmeny. Välkommen att kontakta oss för priser och offert.

WeCare & hållbarhet 

Inom Clarion delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Vi kallar detta arbete för WeCare. Det är en stor del av vår identitet och av vår företagskultur, något vi är väldigt stolta över. Läs gärna mer om vårt samhällsansvar här.

Kontakt

  • Skepparegatan 9 852 34 Sundsvall , Sverige

Hitta till hotellet

Kollektivtrafik 

Tåg till Sundsvall C, buss till hållplats Navet.

Till/från flygplats

23 km, ca 20 min med bil, till Sundsvall Timrå Airport.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Sundsvall +46 60 19 90 00

Om Clarion Hotel Sundsvall

Antal hotellrum

270 rum

Antal konferensrum

9 mötesrum och 1 bankettsal

Distans till centrala Sundsvall

300 meter

Distans till kollektivtrafik

250 meter till busstation Navet

Distans till flygplats

23 km, ca 20 min med bil, till Sundsvall Timrå Airport

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.